Π. Καμμένος: Υπάρχει σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης πριν τον Αύγουστο - OlaDeka

Π. Καμμένος: Υπάρχει σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης πριν τον Αύγουστο

«Οι ΑΝΕΛ δεν παραχωρούν ποτέ και σε κανέναν τον όρο Μακεδονία»

Οι ΑΝΕΛ δεν παραχωρούν ποτέ και σε κανέναν τον όρο Μακεδονία είπε ο Πάνος Καμμένος και επιτέθηκε στη ΝΔ. Μίλησε για σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης πριν τον Αύγουστο. H selfie Καμμένου -Κουίκ.

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Εκείνοι που παρέδωσαν το όνομα Μακεδονία με σύνθετη ονομασία εδώ και χρόνια, τώρα μας κάνουν τους Μακεδονομάχους και τολμούν να λοιδορούν εμάς», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και επανέλαβε ότι το κόμμα του δεν παραχωρεί τον όρο Μακεδονία ποτέ και σε κανέναν.

Ο κ. Καμμένος είπε επίσης, ότι υπάρχει στόχος ανατροπής της κυβέρνησης πριν τις 21 Αυγούστου οπότε και βγαίνει η χώρα από τα μνημόνια. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ζήτησε από τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Γιώργο Λαζαρίδη να επιστρέψει την έδρα στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Η σέλφι Κουίκ —Καμμένου και το μήνυμα προς όσους αποχώρησαν

Ο υπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, δημοσίευσε στο twitter μια selfie με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, στην οποία και οι δυο είναι γελαστοί λίγο πριν τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.

Ο κ. Κουίκ έγραψε ότι οι ΑΝΕΛ θα στείλουν μήνυμα ότι η «αποστασία που απεργάζοντα τα παραμάγαζα για να πέσει η κυβέρνηση, θα μείνει όνειρο απατηλό» και προσθέτει πως «οι απατεώνες θα λογοδοτήσουν».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria