ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 59 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιούνιο - OlaDeka

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 59 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιούνιο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Ιούνιο του 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 59 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 26 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2018, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 19 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στη Φλώρινα, επέλεξε το «Ημίχρονο/Τελικό», σε πέντε αγώνες, από την πρώτη κατηγορία του Ισημερινού και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, τη δεύτερη και την τρίτη κατηγορία της Βραζιλίας, έπαιξε το σύστημα 3-4-5 και κέρδισε 115.932,98 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 29 Ιουνίου, στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη νικητή σε έξι κούρσες), των Ελληνικών Ιπποδρομιών, ένας νικητής από τη Γλυφάδα, κέρδισε 15.183 ευρώ.

Τώρα μπορείς να βρεις το Πάμε Στοίχημα και στο Twitter!
Το νέο https://twitter.com/pamestoixima_gr σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθείς άμεσα όλες τις στοιχηματικές και αθλητικές εξελίξεις γύρω σου και να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία στοιχηματικά νέα.
Κάνε follow για να είσαι πάντα μέσα στην στοιχηματική και αθλητική επικαιρότητα.

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria