Ευχαριστήρια της ΕΠΣ Καστοριάς για την επιτυχία της 65ης σχολής προπονητών ΕΠΟ UEFA C στην Καστοριά - OlaDeka

Ευχαριστήρια της ΕΠΣ Καστοριάς για την επιτυχία της 65ης σχολής προπονητών ΕΠΟ UEFA C στην Καστοριά

Ευχαριστήριο σε όσους συνέβαλλαν στην έγκριση, λειτουργία και επιτυχία της 65ης σχολής προπονητών ΕΠΟ UEFA C στην Καστοριά. O πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Τάκης Τριανταφύλλου και η Ε.Ε της Ένωσης ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Κο Γραμμένο Ευάγγελο, τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής Κο Βρακά Κώστα και όλα τα μέλη της τεχνικής επιτροπής, καθώς και τον τεχνικό Διευθυντή Ανάπτυξης και εκπαίδευσης Ποδοσφαίρου, Κο Ζελενίτσα Χαράλαμπο για την άριστη διοργάνωση της Σχολής Προπονητών UEFA C, στην Καστοριά, πού ολοκληρώθηκε το Σάββατο 14 Ιουλίου από την ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε ο κύκλος των εντατικών μαθημάτων της 65ης σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA C, που λειτούργησε για 12 ημέρες στην πόλη της Καστοριάς. Σαράντα δύο (42) μαθητές, υποψήφιοι προπονητές, παρακολούθησαν τα μαθήματα υπό τις οδηγίες των έμπειρων και καταρτισμένων εκπαιδευτών.Τους ευχαριστούμε όλους θερμά ειδικά τους κκ Ιορδανίδη Μιχάλη, Παπανικολάου Ζήση, Κυρανούδη Άγγελο και Γκίση Γιάννη, τον ψυχολόγο-επικοινωνιολόγο Υφαντίδη Αχιλλέα για το μάθημα στο κομμάτι της αθλητικής ψυχολογίας που έχει να κάνει με το άγχος και τις στρεσογόνες καταστάσεις ενός προπονητή, με την καλλιέργεια των χαρακτηριστικών ενός παίκτη, στόχων , κίνητρα κάθε παίκτη, ομάδας, προετοιμασία, βελτίωση αυτοελέγχου, πειθαρχίας Φόβου αποτυχίας επιτυχίας, τον δικό μας γιατρό και αρχι-διαιτητή Σπύρου Σίμο, για το μάθημα Διαιτησίας και Α’ βοηθειών που παρουσίασε, τον αξιολογημένο εκπαιδευτή των ΕΤΑΚ Γραβαλίδη Δημήτρη, που παρουσίασε διάφορες καταστάσεις ανάγκης (πνιγμού, ατυχήματος, ηλίασης και άλλα) καθώς και για τις Α’ βοήθειες που πρέπει να δώσει κάποιος σε κάθε μια από αυτές. Μετά την ολοκλήρωση του θεωρητικού μέρους, ακολούθησε το πρακτικό μέρος, όπου δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση σε ειδική κούκλα εξάσκησης, έτσι αν βρεθούν σε κατάσταση ανάγκης στο γήπεδο να έχουν την απαραίτητη γνώση για να μπορέσουν να προσφέρουν βοήθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του ΚΑΣΤΟΡΑ για την παραχώρηση του γηπέδου και όλων των εγκαταστάσεων, στον φροντιστή του γηπέδου, καθώς και στον εθελοντή διασώστη του ΕΤΑΚ για τις Α’ βοήθειες που προσέφερε κάθε μέρα στην πρακτική εξάσκηση. Αρκετοί υποψήφιοι ήταν από το νομό Καστοριάς, συμμετείχαν επίσης έξι γυναίκες, καθώς μέσα στους στόχους της ΕΠΟ είναι να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου και να προσελκύσει όσα περισσότερα κορίτσια και γυναίκες μπορεί στη διαδικασία της ανάπτυξης και διάδωσης του γυναικείου ποδοσφαίρου, για το λόγο αυτό η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναλαμβάνει με την (απόφαση της ΕΕ/ΕΠΟ νο 7, 1/2/2018) την κάλυψη όλων των εξόδων φοίτησης (παράβολο, διαμονή/διατροφή) σε γυναίκες υποψήφιες προπονητές. Αφορά τη συμμετοχή σε σχολές UEFA C που θα λειτουργήσουν σε όλη την Ελλάδα έως το τέλος του 2018. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προέρχονταν από κοντινούς νομούς και κάποιοι από πιο μακρινές περιοχές. Χαιρετισμό και καλωσόρισμα στους υποψήφιους έκανε και ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Καστοριάς, Νικολαΐδης Αντώνης και τους προέτρεψε να εγγραφούν στους κατά τόπους συνδέσμους προπονητών. Καλή επιτυχία σε όλους σας!!!!

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας. Η Ε.Ε της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, νιώθει απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο της εκπαίδευσης. Στην ικανοποίηση αυτή συνέβαλε τόσο η σοβαρότητα και η γνώση του αντικειμένου, με την οποία οι εκπαιδευτές επιτέλεσαν με άψογο τρόπο το έργο τους, πολύ δε περισσότερο το ενδιαφέρον που έδειξαν οι υποψήφιοι προπονητές, ετσι μπορούμε να μιλάμε για το τρίπτυχο, ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, εκπαιδευτές, υποψήφιοι προπονητές, λειτούργησε με απόλυτη επιτυχία, αναμένοντας τα αποτελέσματα να φανούν το συντομότερο, τόσο στα αναπτυξιακά τμήματα όσο και στα αγωνιστικά, ώστε να ανεβάσουμε το επίπεδο του ποδοσφαίρου, και να γίνουν ποιο ανταγωνιστικά τα πρωταθλήματα.

Επόμενο βήμα πλέον για την ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είναι να διεκδικήσει νέα σχολή, με προτεραιότητα, τη σχολή προπονητών UEFA B καθώς και σχολή επανεξέτασης UEFA C, ή σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας 2019-2021. Ευελπιστούμε να γίνουν δεκτά τα αιτήματα μας από την αρμόδια τεχνική επιτροπή της ΕΠΟ και να ορισθούν οι ημερομηνίες των επόμενων σχολών σύντομα για την ένωση μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κκ Ανέστη Αγγελή και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Δήμου, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας να επισκεφτούν όλοι εκπαιδευτές και υποψήφιοι τα αξιοθέατα της πόλης και μας παραχώρησαν το λεωφορείο του Δήμου και δωρεάν είσοδο στους χώρους επίσκεψης, όλοι εντυπωσιάστηκαν από την σπηλιά του δράκου ένα μοναδικό σπήλαιο με σταλαγμίτες και σταλακτίτες, που χρονολογείται πριν έξι εκατομμύρια χρόνια. Οι εντυπώσεις όλων ήταν άριστες, τα δε παιδιά που προέρχονται από άλλα μέρη έδωσαν υπόσχεση ότι θα ξανάρθουν και θα αποτελεί πάντα η Καστοριά τόπος προορισμού για να μπορέσουν να επισκεφτούν όλα τα αξιοθέατα και τα μνημεία της περιοχής μας. Ευχαριστούμε και το προσωπικό για την άψογη και κατατοπιστική ξενάγηση.

UEFA-EPS

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria