Ανακοίνωση Ε.Α.Υ. Καστοριάς για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης - OlaDeka

Ανακοίνωση Ε.Α.Υ. Καστοριάς για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς θέλουμε να  εκφράσουμε τη βαθιά μας θλίψη για την πρωτοφανή τραγωδία που βιώνουν οι κάτοικοι της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής και απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Ένωσή μας, αυτή τη δύσκολη στιγμή,  θέλοντας να εκφράσει έμπρακτα τη συμπαράσταση και την  αλληλεγγύη της απέναντι στους πληγέντες των πυρκαγιών της Αττικής, ανέλαβε την πρωτοβουλία μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης ,φάρμακα, τρόφιμα, νερά και παιδικά είδη.

Η συγκέντρωση και παραλαβή των ειδών  θα γίνεται στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς καθημερινά από 25 έως 30 Ιουλίου και κατά τις ώρες 08:00- 20:00 έτσι ώστε την Τρίτη 31 Ιουλίου να αποσταλούν με μέριμνα της Ένωσης μας στους πληγέντες .

Για περισσότερές πληροφορίες  παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμβάλλουν  σε αυτή την προσπάθεια να απευθύνονται στον Αντιπρόεδρο κ. ΚΥΡΟΥ  Κων/νο (τηλ: 6972832428) και στον Ταμία κ. ΘΕΟΧΑΡΗ Κων/νο (τηλ: 6907645585).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο                                                                                       Ο

Πρόεδρος                                                                            Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                                 ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria