Αγανακτισμένοι κάτοικοι επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο Μαραθώνα - OlaDeka

Αγανακτισμένοι κάτοικοι επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο Μαραθώνα

Επίθεση στον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαραθώνα πραγματοποίησαν εξαγριωμένοι κάτοικοι που επέζησαν από τις πυρκαγιές.

Το επεισόδιο, που έλαβε χώρα έξω από το κτήριο που θα διεξαγόταν το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, ξεκίνησε όταν μια αγανακτισμένη γυναίκα, που είναι τοπική σύμβουλος στο Μάτι, βλέποντας τον αντιδήμαρχο Βάιο Θανασιά, έτρεξε και του επιτέθηκε φραστικά και ύστερα πήγε να τον χαστουκίσει.

Όπως έγινε γνωστό, του είχε ζητήσει από τον Απρίλιο να γίνει καθαρισμός στα πεύκα και τα πούσια στο Μάτι, αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Ο αντιδήμαρχος αμύνθηκε και ανταπέδωσε το χτύπημα, τότε ένας άλλος πολίτης βλέποντας την κίνησή του πήγε καταπάνω του και τον χτύπησε προκειμένου να την υπερασπιστεί, σύμφωνα με το protothema.gr.

Στιγμές εντάσεις υπήρξαν και μέσα στο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα όπου αγανακτισμένοι κάτοικοι και συγγενείς των θυμάτων, δεν έκρυψαν την οργή τους για την στάση της δημοτικής αρχής και την απουσία σχεδίου για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στο Νέο Βουτζά και το Μάτι.

Πηγή

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria