Τρέμει ο Κουμουτσάκος μην ανοίξουν τα απόρρητα του ΥΠΕΞ και μάθει ο λαός ποιοι πρόδωσαν τη Μακεδονία - OlaDeka

Τρέμει ο Κουμουτσάκος μην ανοίξουν τα απόρρητα του ΥΠΕΞ και μάθει ο λαός ποιοι πρόδωσαν τη Μακεδονία

Βόμβες στις γραμμές της Νέας Δημοκρατίας έριξε ο Νίκος Κοτζιάς. Ο υπουργός Εξωτερικών, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ τη Δευτέρα το βράδυ, αποκάλυψε στον ελληνικό λαό πώς οι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ το 2006 όχι μόνο είχαν παραχωρήσει το όνομα της «Μακεδονίας» στα Σκόπια -στα πλαίσια μιας σύνθετης ονομασίας- αλλά δεν είχαν καν μεριμνήσει αυτό να είναι erga omnes, δηλαδή για όλες τις χρήσεις και είχαν αποδεχτεί να διατηρήσουν τα Σκόπια παράλληλα και την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας» για εσωτερική χρήση και στις διμερείς τους εξωτερικές σχέσεις.

Είχαν συμφωνήσει δηλαδή να δώσουν τα πάντα στους Σκοπιανούς και ευτυχώς τότε εξαιτίας της αλαζονείας των μικρών βόρειων γειτόνων μας δεν συμφωνήθηκαν αυτά τα τρομερά για τα εθνικά μας συμφέροντα και κυρίως για την ιστορία και την παράδοσή μας.

Οι φοβερές αποκαλύψεις του Νίκου Κοτζιά προκάλεσαν πανικό στην αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία ταΐζει κουτόχορτο τον ελληνικό λαό εδώ και δεκαετίες ότι δήθεν υπερασπίζεται τη Μακεδονία.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος παραδέχτηκε ότι ο Νίκος Κοτζιάς λέει μεγάλες αλήθειες, όταν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ και στον Άρη Πορτοσάλτε «κατηγόρησε» τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών ότι χρησιμοποιεί απόρρητα έγγραφα διαπραγματεύσεων, εννοώντας για να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Για να σταθούμε όμως εδώ μια στιγμή. Τι παραδέχτηκε ο κ. Κουμουτσάκος; Ότι κράταγαν απόρρητο, δηλαδή μυστικό, από τον ελληνικό λαό ότι είχαν δώσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Και όχι μόνο είχαν δώσει το όνομα της Μακεδονίας, αλλά και κοροΐδευαν και συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Κουμουτσάκος υπερασπίζεται την πιο αισχρή μυστική διπλωματία, όχι δηλαδή εκείνη που επιβάλλεται να είναι μυστική για να μην φανερώνονται τα εθνικά σχέδια στους εχθρούς, αλλά εκείνη που χρησιμοποιείται από την πολιτική ελίτ εις βάρος του λαού που την εξέλεξε.

Βεβαίως από τη δεξιά τι άλλο μπορεί να περιμένει κανείς; Από «κοτζαμπάσηδες» που θεωρούν τον λαό «κολίγους» τους;

«Είναι αδιανόητο για ένα υπουργό Εξωτερικών να χρησιμοποιεί απόρρητα έγγραφα των διαπραγματεύσεων που κράτησαν για περισσότερα από 25 χρόνια», είπε ο φοβισμένος Κουμουτσάκος.

Και καλά κάνει και είναι φοβισμένος, γιατί ενώ η παράταξή του «στήνει» «λαϊκά δικαστήρια» για τους «προδότες» που ξεπουλάνε τη Μακεδονία, έτσι κι εάν πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός την πάσα αλήθεια τότε θα βρεθούν κατηγορούμενοι από τον λαό οι «Κουμουτσάκοι».

Να υπενθυμίσουμε στον ελληνικό λαό τι δήλωνε ο κ. Κουμουτσάκος στις 11 Ιανουαρίου 2007:

ΒΙΤΑΛΗΣ (δημοσιογράφος): «Είναι συγκεκριμένη η ερώτηση. Η ονομασία «Ρεπούμπλικα Μακεντόνιγιε- Σκόπια» αν είναι βάση …»

Γ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ (Εκπρόσωπος Υπ. Εξωτερικών): «Αποτελεί καταρχήν βάση διαπραγμάτευσης».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος στον ΣΚΑΪ και στον Άρη Πορτοσάλτε, 5/06/2018

Άρης Πορτοσάλτε: Πήγαμε στο Βουκουρέστι με το «Μακεδονία-Σκόπια», κ. Κουμουτσάκο;

Γιώργος Κουμουτσάκος: Όχι βέβαια. Στο Βουκουρέστι, που ήταν μια συνάντηση του ΝΑΤΟ, Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ, πήγε η ελληνική αντιπροσωπεία αφού είχαν καταρρεύσει προηγουμένως οι διαπραγματεύσεις, γιατί η ελληνική κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη, ΥΠΕΘΑ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεν δέχτηκαν έναν κακό συμβιβασμό.

Άρης Πορτοσάλτε: Τι είναι αυτά τα χαρτιά, τότε, που επικαλείται ο κ. Κοτζιάς;

Γιώργος Κουμουτσάκος: Επομένως στο Βουκουρέστι τι έγινε; Η ελληνική πλευρά επέβαλε και έπεισε όλους τους συμμάχους και εταίρους ότι αυτή η χώρα δεν θα μπει ποτέ στο ΝΑΤΟ εάν προηγουμένως δεν επιτευχθεί η συμφωνία.

Άρης Πορτοσάλτε: Ωραία. Τι είναι αυτό το έγγραφο που επικαλείται ο κ. Κοτζιάς από το αρχείο του Υπουργείου Εξωτερικών;

Γιώργος Κουμουτσάκος: Πρώτα πρώτα, κ. Πορτοσάλτε, είναι αδιανόητο ΥΠΕΞ ο οποίος βρίσκεται πολιτικά σε δύσκολη θέση, δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν, ποτέ στην ιστορία του τόπου, να απειλεί ότι θα χρησιμοποιήσει απόρρητα έγγραφα, τα οποία είναι αποσπασματικά έγγραφα μιας διαπραγμάτευσης που κράτησε 25 χρόνια για να απειλεί τους πολιτικούς του αντιπάλους. Αλλά ο κ. Κοτζιάς έκανε και κάτι ακόμα χειρότερο χτες. Ο κ. Κοτζιάς υιοθέτησε την άποψη των Σκοπιανών περί «μακεδονικής» γλώσσας και όχι την ελληνική θέση ότι ουδέποτε είχε γίνει αυτή αποδεκτή. Ο κ. Μπαμπινιώτης, γλωσσολόγος-καθηγητής που γνωρίζει σε βάθος τα ζητήματα αυτά, είπε ότι ποτέ δεν έγινε τέτοια αποδοχή.

Ο Κουμουτσάκος το 1977 ήταν μικρός και δεν θυμάται

Το 1977 -πάλι με κυβέρνηση Νέα Δημοκρατία- η Ελλάδα αναγνώρισε τη «μακεδονική» γλώσσα. Η Ελλάδα του Εθνάρχη και Μακεδόνα Κωνσταντίνου Καραμανλή αναγνώρισε τη «μακεδονική» γλώσσα.

Ο κ. Κουμουτσάκος όταν ρωτήθηκε από τον Άρη Πορτοσάλτε να απαντήσει τι συνέβη το 1977, ξέρετε τι απάντησε; Ότι ήταν πολύ μικρός τότε για να ξέρει τι συνέβη.

«Το 1977 δεν ξέρω τι συνέβη, γιατί όπως αντιλαμβάνεστε είναι πολλά χρόνια πίσω και ήμουν πάρα πολύ μικρός για να ξέρω τι συνέβη», απάντησε ο απίθανος αυτός τύπος.

Ακούστε το:

Έχει καμάρι τη ντροπή να είναι ανιστόρητος

Δηλαδή, σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο (είναι μια «γραμμή» Μητσοτάκη αυτή, ότι οι νέοι δεν χρειάζεται να γνωρίζουν για τη δολοφονία του Γρ. Λαμπράκη), η αμορφωσιά και η άγνοια της ιστορίας είναι «καμάρι» αντί για ντροπή!

Ο κ. Κουμουτσάκος, αυτός ο «αμετροεπής» όπως τον έχει αποκαλέσει ο Νίκος Κοτζιάς, αν και είναι διπλωμάτης, δίχως ντροπή ομολογεί ότι είναι ανιστόρητος.

Αυτός ο αμετροεπής ανιστόρητος θέλει να γίνει υπουργός Εξωτερικών της χώρας.

Βεβαίως, για να είμαστε «δίκαιοι» μαζί του, όταν κάποιος αγνοεί την ιστορία του τότε του είναι ευκολότερο να ξεπουλά τον τόπο του, να τον υποθηκεύει, να παραχωρεί όσα κέρδισαν προηγούμενες γενιές με αίματα και αγώνες.

Η ιστορία είναι σχολείο που σφυρηλατεί συνειδήσεις, η ιστορία είναι η συνείδηση κάθε πατριώτη που εμφορείται από την πολιτική αρετή και τον ορθό λόγο.

Η ιστορία είναι η μητέρα της φιλοσοφίας και η φιλοσοφία της πολιτικής, όπως διδάσκει ο Πλάτων.

Ο νεοφιλελεύθερος αστειάνθρωπος Κουμουτσάκος, ο εθνικά επικίνδυνος Κουμουτσάκος, ομολογεί ότι δεν ξέρει τι έγινε το 1977 γιατί τότε ήταν μικρός. Και τον ακούνε στην αποχαυνωμένη ΝΔ και τον χειροκροτούν;

Κοτζιά δώσε τα απόρρητα στον ελληνικό λαό να μαθευτεί όλη την αλήθεια.

Κοτζιά δώσε τα απόρρητα στον ελληνικό λαό να μαθευτεί ποιοι «εθνοσωτήρες» είχαν δώσει με τα… τέσσερα το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Ανοίξτε τους φακέλους να μάθει την πάσα αλήθεια ο λαός. Να αποχαρακτηριστούν τα απόρρητα και να δοθούν στον λαό, να τελειώνει η πλάκα με τον κάθε Κουμουτσάκο!

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria