Στις 26 Αυγούστου το 1ο SUPER CUP της ΕΠΣ Καστοριάς και 15 Σεπτέμβρη η σέντρα του νέου 41ου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας - OlaDeka

Στις 26 Αυγούστου το 1ο SUPER CUP της ΕΠΣ Καστοριάς και 15 Σεπτέμβρη η σέντρα του νέου 41ου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας

Σημαντικές ήταν οι αποφάσεις της Ε.Ε. ΕΠΣ Καστοριάς, σχετικά με τις ημερομηνίες έναρξης των διοργανώσεών της ενόψει της νέας περιόδου, όπως επίσης για την αναδιάρθρωση της Α’ κατηγορίας, με μείωση των ομάδων, η οποία θα ισχύσει την περίοδο 2019-202ο, καθώς και άλλα θέματα.

1. Ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής πρωταθλημάτων – Κυπέλλου την Παρασκευή 24 Αυγούστου.

2. Διεξαγωγή αγώνα 1ου SUPER CUP την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, στο γήπεδο της Μεσοποταμίας, μεταξύ των ομάδων ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ.

3. Κλήρωση πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας καθώς και Α΄ φάσης Κυπέλλου ερασιτεχνών την Δευτέρα 27 Αυγούστου.

4. Αγώνες Α’ φάσης Κυπέλλου το σαββατοκύριακο 1 και 2 Σεπτεμβρίου.

5. Αγώνες Β’ φάσης Κυπέλλου το σαββατοκύριακο 8 και 9 Σεπτεμβρίου.

6. Έναρξη 41ου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.

7. Έναρξη 41ου πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.

8. Αναδιάρθρωση πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Η πρόταση μείωσης ομάδων έγινε δεκτή κι έτσι από τη νέα σεζόν (2019-2020) το στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 12 ομάδες αντί 14 και θα ισχύσουν Play off και Play out, προκειμένου αυτό να γίνει πιο ανταγωνιστικό.

9. Δεν έγινε δεκτή η πρόταση για μείωση  ορίου ηλικιών αγωνιζόμενων ποδοσφαιριστών από 42 σε 40 και από 20 σε 18, καθότι υποστηρίχτηκε η άποψη ότι οι ομάδες δεν θα έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν.

10. Δημιουργία Σχολής Διαιτησίας, με έναρξη στις αρχές Οκτωβρίου.

11. Ενημέρωση για την Σχολή προπονητών της ΕΠΣ Καστοριάς, η οποία θα ξεκινήσει η οποία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 2 Ιουλίου.

12. Την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος Δημήτρης Τριανταφύλλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιάννης Δημητριάδης.

                       ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
«Είναι τιμή για την Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και για την ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ η κλήση του ποδοσφαιριστή μας ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στην Εθνική Ομάδα ΠΑΙΔΩΝ, για τις τελικές προπονήσεις προεπιλογής Κ-14, που θα γίνουν στο Καρπενήσι από 25 έως 28 Ιουνίου 2018.
Ένα παιδί που αναδείχθηκε μέσα από το τοπικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και τις Μικτές Ομάδες της Ένωσης. Ένα μεγάλο μπράβο στο παιδί αυτό, στο σωματείο που ανήκει, στους προπονητές που το πίστεψαν και στην οικογένειά του που το στηρίζει, του Ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria