Πρώτη σκόρερ στην Α’ Εθνική Γυναικών η Καστοριανή Ελένη Μάρκου - OlaDeka

Πρώτη σκόρερ στην Α’ Εθνική Γυναικών η Καστοριανή Ελένη Μάρκου

Η διεθνής φορ του ΠΑΟΚ  κατέκτησε το «χρυσό» παπούτσι!!! 

Μεγάλη μάχη ”στήθος με στήθος” δόθηκε για την κατάκτηση της πρωτιάς στο φετινό πρωτάθλημα όσον αφορά το σκοράρισμα στα μεγάλα σαλόνια της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Η Καστοριανής καταγωγής διεθνής φορ του ΠΑΟΚ Ελενη Μάρκου αναδείχτηκε 1η σκόρερ με 27 γκολ για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν. ”Κούπα” και ”Χρυσό Παπούτσι” λοιπόν για το ”Χρυσό Μαγικό Ραβδι” της Καστοριάς.

Πολύ κοντά και σε απόσταση ”αναπνοής” βρεθήκαν άλλες 2 σπουδαίες παίκτριες. Ο λόγος για την διεθνή επιθετικό ”Κίτρινο Καναρίνι” του Άρη, Αναστασία Σπυριδωνίδου, η όποια πέτυχε 24 γκολ, ενώ στην 3η θέση κατετάγη η διεθνής Κολομβιανή επιθετικός, Γισέλα Αριέττα Μπεντανκούρ, η οποία σημείωσε 23 τέρματα σε σύνολο 12 αγωνιστικών για λογαριασμό των Ελπίδων Καρδίτσας. Αναλυτικά:

27 γκολ

Ελενη Μαρκου(ΠΑΟΚ)

24 γκολ

Αναστασια Σπυριδωνίδου(Αρης Θ.)

23 γκολ

Γισελα Αριεττα Μπεντανκουρ(Ελπιδες Καρδιτσας)

18 γκολ

Δεσποινα Χατζηνικολαου(Αμαζόνες Δραμας)

16 γκολ

Δημητρα Παντελιάδου(ΠΑΟΚ)

Οι δηλώσεις της πρωταγωνίστριας Ελένης Μάρκου:

’’Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας μου τον κ. Κατσαρή, τον κ. Παπαδόπουλο και τον κ. Ιβαν Σαββίδη που βοήθησαν και στήριξαν το τμήμα μας με κάθε τρόπο ! Είμαι πολύ περήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ακόμα πιο χαρούμενη που κατακτήσαμε το 13ο πρωτάθλημα μετά από δυσκολίες και εμπόδια . Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος και σε όλες τις αθλήτριες γιατί πραγματικά φέτος όλες έκαναν μεγάλη προσπάθεια να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο . Για την ομάδα μου το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ανάμεσα σε τρικυμίες και άσχημες κριτικές απέδειξε ότι ανήκει για άλλη μια χρόνια στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.! Επίσης πέτυχα ακόμα έναν στόχο όπου ήταν να βγω πρώτη σκόρερ αυτό το οφείλω στις συμπαίκτριες μου γιατί ποτέ κανένας σε ομαδικό άθλημα δεν κάνει τίποτα μόνος του αλλά όλοι συμβάλουν ! Δούλεψα όλη την χρόνια πολύ σκληρά. Εύχομαι ότι καλύτερο για την ομάδα μου και κάθε επόμενη χρονιά να βρίσκεσαι εκεί που αξίζει να είναι’’.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria