Ποδοσφαιρική πανδαισία στο 18ο Τουρνουά Ακαδημιών «Κων/νος Καρπόζηλος - OlaDeka

Ποδοσφαιρική πανδαισία στο 18ο Τουρνουά Ακαδημιών «Κων/νος Καρπόζηλος

Παιδικές φωνές και χαμόγελα πλημμύρισε σήμερα το γήπεδο της Μεσοποταμίας, όπου διεξάγεται ένα από τα πιο δυνατά, αξιόλογα και με μεγάλη συμμετοχή ομάδων, Τουρνουά Ακαδημιών – που φέτος είναι αφιερωμένο και θα γίνει θεσμός στον αείμνηστο «Κων/νο Καρπόζηλο (Καρπούζα).Πρόκειται για το 18ο Τουρνουά Ακαδημιών που διοργανώνει η Ακαδημία των Ελπίδων Μεσοποταμίας με τη συμμετοχή 500 μικρών αθλητών από 19 ομάδες, το οποίο ολοκληρώνεται αύριο.

Συνολικά σήμερα διεξήχθησαν 43 αγώνες – σε 4 εξαιρετικά και διαμορφωμένα γήπεδα όλων όλες των ηλικιακών κατηγοριών (Προπαιδικό, Τζούνιορ, Προτζούνιορ και μπαμπίνι) – σε πολύ καλό κλίμα, χωρίς σκοπιμότητα και με μεγάλη αγωνιστική διάθεση, τόσο από τους νεαρούς αθλητές, όσο και από τους προπονητές και συνοδούς τους. Εξαιρετική υπήρξε εξάλλου και η συμμετοχή καθώς επίσης και η συμπεριφορά των γονιών των νεαρών αθλητών, σε όλη τη διάρκεια του διημέρου.
Μετά την λήξη των αγώνων, που βρήκε νικητές και ηττημένους ικανοποιημένους από την συμμετοχή, όλοι αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για την εκδήλωση και την οργανωτική ετοιμότητα των διοργανωτών, ενώ το 18ο Τουρνουά έχει την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Δήμου Καστοριάς.

Οι ακαδημίες που συμμετέχουν είναι οι εξής : Ελπίδες Μεσοποταμίας, ΑΟ Κάστωρ, Κρόνος, Ελπίδες Φλώρινας, ΠΑΟΚ Κουλούρας, Νταηλάκη, Γραμμοχώρια, Γαλατινή, Πεντάβρυσος, Δισπηλιό, Αστέρας Αμπελοκήπων, Κορησός, Παναργειακός, ΑΟ Καστρακίου, Ορεστειάδα, Μαυροχώρι, Χιλιόδενδρο, Αμπελόκηποι και Τσοτύλι.

Το τουρνουά ολοκληρώνεται αύριο από ώρες 10:30 – 14:00 και 17:30 – 21:00

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria