Πάνος Καμμένος τώρα: ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΗ! - OlaDeka

Πάνος Καμμένος τώρα: ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΗ!

Τορπίλη στην παρέα του Μητσοτάκη και των όψιμων «Μακεδονομάχων» έριξε ο Πάνος Καμμένος ανακοινώνοντας ότι θα απαιτήσει αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών κατά την κύρωση της συμφωνίας από την Βουλή. Ανακοινώνοντας ότι οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν την κύρωση της συμφωνίας. Έτσι, εάν και η παρέα του Μητσοτάκη δεν ψηφίσει την συμφωνία, αυτή δεν θα περάσει. Τώρα θα δούμε τους πραγματικούς μακεδονομάχους.

Πηγή

Ότι έχει υπάρξει συνεννόηση με τον πρωθυπουργό για πλειοψηφία 180 βουλευτών για να περάσει από την ελληνική βουλή η «συμφωνία των Πρεσπών» για το όνομα της πΓΔΜ, ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος μετά την έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να «στριμώξει» τη Νέα Δημοκρατία ώστε να ψηφίσει τη συμφωνία, λόγω των διεθνών πιέσεων που δέχεται η αξιωματική αντιπολίτευση. Παράλληλα σημείωσε για μια ακόμη φορά πως το κόμμα του, θα καταψηφίσει τη συμφωνία.

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε ότι ο αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταψηφίσουν τη συμφωνία, τότε ο πρωθυπουργός θα ζητήσει -και προεξόφλησε ότι θα πάρει- ψήφο εμπιστοσύνης.

Πηγή

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria