Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Καστοριάς στηρίζει και συμμετέχει στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό - OlaDeka

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Καστοριάς στηρίζει και συμμετέχει στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Καστοριάς στηρίζει και συμμετέχει στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό ζήτημα, που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά στις 6 Ιουνίου του 2018.

Οι Έλληνες πολύτεκνοι ήταν αυτοί,  που πάντα στήριζαν τους εθνικούς αγώνες της χώρας για την ανεξαρτησία της. Συναισθανόμενοι όμως την παραχάραξη της ιστορίας, που τείνει να συντελεστεί, από τις αποφάσεις “πατριδοκάπηλων” και “υπηρετών ξένων συμφερόντων”  πολιτικών, θα πρέπει να βροντοφωνάξουμε ένα ΟΧΙ σε κάθε όνομα παράγωγο της λέξης Μακεδονία.

Η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σλάβους θα αποτελέσει ιστορικό “έγκλημα”, γιατί απλούστατα Μακεδόνες και Σλάβοι δεν συνυπήρξαν ποτέ ιστορικά στη γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας.

Καλούμε όλα  τα μέλη του Συλλόγου, όλους τους Καστοριανούς πολίτες, αλλά και τους  δημότες των δήμων Κοζάνης και Γρεβενών να δώσουν ένα βροντερό παρόν στα συλλαλητήρια, που διοργανώνονται στις δεκατρείς πόλεις της Ελλάδος.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Η ιστορία δεν γράφεται με μία υπογραφή σε ένα χαρτί. Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογός μας προτίθεται να διοργανώσει διδασκαλία μαθημάτων ελληνικής ιστορίας και καλεί ως πρώτους μαθητές τον Πρωθυπουργό κύριο Αλέξιο Τσίπρα και τον Υπουργό Εξωτερικών κύριο Κοτζιά. (Ασμένως και όχι ασμενώς)

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΚΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                        ΘΩΜΑΗ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria