ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ FAZ «Ο Κ. Μητσοτάκης ήθελε τη συμφωνία με τα Σκόπια» - OlaDeka

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ FAZ «Ο Κ. Μητσοτάκης ήθελε τη συμφωνία με τα Σκόπια»

«Κατά τη γνώμη μου ο Μητσοτάκης ήθελε τη συμφωνία με τα Σκόπια. Και αυτό δεν χρειαζόταν να το μάθουμε από τη γερμανική εφημερίδα – που έγραψε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει διαβεβαιώσει το Βερολίνο ότι θα τηρήσει την συμφωνία – αλλά το καταλάβαμε όλοι και από την απόφασή του να υποβάλλει πρόταση μομφής στη Βουλή ώστε να δώσει κάλυμμα κοινοβουλευτικής νομιμότητας στην κυβέρνηση, με τον ίδιο να… παριστάνει ότι κάνει αντιπολίτευση».
Αυτά, μεταξύ άλλων, τόνισε ο Νίκος Νικολόπουλος ως καλεσμένος στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» με την Α. Ζαρακέλη και τον Γιάννη Παπαγιάννη, στο «Ε- Νέο Κανάλι» όπου κλήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα της FAZ.
«Δεν είδα και δεν άκουσα τον Μητσοτάκη να διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά το δημοσίευμα, δεν έμαθα ότι έστειλε επιστολή διάψευσης στη γερμανική εφημερίδα ή ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για το δημοσίευμα, επειδή είναι ψευδές.
Και επειδή μιλάμε για μία από τις πιο έγκυρες εφημερίδες της Γερμανίας, αλλά και επειδή… ζούμε στην Ελλάδα, δυστυχώς πιστεύω πως οι Γερμανοί δημοσιογράφοι έχουν έγκυρες πηγές και γράφουν αλήθειες. Θυμάστε ότι κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με τον Αντώνη Σαμαρά.

Οι Γερμανοί είχαν γράψει ότι έχει δεσμευτεί να συνεχίσει τα μνημονιακά μέτρα. Και ο αντιμνημονιακός Σαμαράς της αντιπολίτευσης έγινε ο μνημονιακός Σαμαράς αμέσως μόλις έγινε πρωθυπουργός. Οι Γερμανοί είχαν δίκιο τότε. Μάλλον έχουν δίκιο και τώρα…» πρόσθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria