Μελέτη του Ινστιτούτου Εκθεσιακών Ερευνών για την 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς: «Ψήφο εμπιστοσύνης» δίνουν Εκθέτες και Επισκέπτες - OlaDeka

Μελέτη του Ινστιτούτου Εκθεσιακών Ερευνών για την 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς: «Ψήφο εμπιστοσύνης» δίνουν Εκθέτες και Επισκέπτες

Εξόχως ενδιαφέροντα είναι τα στοιχεία που ανέδειξε η μελέτη για την 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς , η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς αξιολόγησης της Δ.Ε.Γ.Κ. από τον UFI, του οποίου ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς είναι πλήρες μέλος.

Η έρευνα έγινε σε δείγμα 110 Εκθετών και 235 Επισκεπτών, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, με συγκεκριμένα ερωτηματολόγια που συνέταξε το Ινστιτούτο Εκθεσιακών Ερευνών, για λογαριασμό του UFI.
Σύμφωνα με τη μελέτη, η οποία κοινοποιήθηκε στον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς:
• Οι Εκθέτες σε ποσοστό άνω του 80% δήλωσαν ότι είναι από πολύ έως μέτρια ικανοποιημένοι αναφορικά με την επίτευξη των στόχων της συμμετοχής τους στην Έκθεση (εύρεση νέων πελατών, διαφήμιση – προβολή, επαφή με υφιστάμενους πελάτες, άμεσες πωλήσεις), ενώ το 51,89% χαρακτήρισε επαρκή την επισκεψιμότητα της Έκθεσης και μέτρια το 44,34%.
• Το 54,32% των Εκθετών θεωρεί την 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς θετικότερη από την προηγούμενη διοργάνωση και ίδια το 40,74%.
• Οι Εκθέτες, σε ποσοστό 100%, δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν και στην επόμενη διοργάνωση (44η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς)!
Σε ό,τι αφορά τους επισκέπτες, αυτοί, στην πλειοψηφία τους, ήταν εμπορικοί και προέρχονταν από 43 χώρες, ενώ το 7,56% αυτών δήλωσε ότι επισκέπτεται την Έκθεση για πρώτη φορά.
• Από το σύνολο των επισκεπτών, το 52,68% δήλωσε ότι ήρθε στην Έκθεση για να πραγματοποιήσει άμεσες αγορές, το 29,79% για δικτύωση και επαφή με υφιστάμενους πελάτες, ενώ το 15,61% για ενημέρωση – πληροφόρηση.
• Σε ό,τι αφορά τις εντυπώσεις τους για τη διοργάνωση (ποικιλία εκθεμάτων, χώροι, εξυπηρέτηση) δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι, σε ποσοστό άνω του 90%.
• Το 91,53% των εμπορικών Επισκεπτών δήλωσε ότι πραγματοποίησε εμπορικές συναλλαγές κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.
• Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε ποσοστό 90,87% οι Επισκέπτες της 43ης διοργάνωσης, ήδη έχουν αποφασίσει να επισκεφθούν την 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς και το 9,13% ότι δεν είναι απόλυτα σίγουροι. Κανένας από τους Επισκέπτες δεν έδειξε αρνητικότητα στο να επισκεφθεί την επόμενη διοργάνωση

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria