«Η Ελλάδα θα σταθεί πάλι στα πόδια της» λέει ο Σολτς – Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης - OlaDeka

«Η Ελλάδα θα σταθεί πάλι στα πόδια της» λέει ο Σολτς – Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης

Αισιοδοξία κυριαρχεί στο εξωτερικό, μετά την απόφαση του Eurogroup για το ελληνικό χρέος και το τέλος του προγράμματος, χωρίς όμως να ισχύει το ίδιο και για το εσωτερικό της χώρας.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Όλαφ Σολτς, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Χαρακτήρισε την απόφαση του Eurogroup «ισχυρό δείγμα αλληλεγγύης στην Ευρώπη» ενώ τόνισε πως «η Ελλάδα θα σταθεί και πάλι στα πόδια της».

«Σημαντικές» χαρακτήρισε και τις αποφάσεις «για το διάστημα μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος». Την ίδια ώρα, στο εσωτερικό της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του, γίνονται δέκτες σκληρής κριτικής από την αντιπολίτευση, βασισμένη και στη «φιέστα» του Ζαππείου που περιελάμβανε και τα διάφορα… happenings με τη γραβάτα του Αλέξη Τσίπρα.

 Για «κακόγουστο σόου» που «κόστισε 100 δισ. ευρώ» μίλησε ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, χαρακτηρίζοντας την… γραβάτα του Αλέξη Τσίπρα την «ακριβότερη της ιστορίας».

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε ακόμα «Ήταν ύβρις, και μετά την ύβρι, έρχεται η Νέμεσις. Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς έρχονται ξεδιάντροπα, οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος και φέρνουν 5,1 δισ. μέτρα, πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022 και 2,2% μέχρι το 2060, κόβουν συντάξεις, κόβουν μισθούς, μειώνουν το αφορολόγητο. Είναι η πιο ακριβή γραβάτα στην Ιστορία. Καιεν απουσία του ελληνικού που “βράζει”, αυτοθαυμάζονται, αλληλοχειροκροτούνται και αυτοδοξάζονται» δήλωσε ο κ. Κικίλιας σε ραδιοφωνικό σταθμό».

Για «ανευ προηγουμένο κυβερνητικό σόου» έκανε λόγο και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής,ενώ για «προκλητικό σόου Τσίπρα – Καμμένου» μίλησε και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria