Βαθαίνει η κρίση στα Σκόπια – Ζάεφ και Ντιμιτρόφ έφαγαν πόρτα από τον Ιβανόφ στο Προεδρικό! - OlaDeka

Βαθαίνει η κρίση στα Σκόπια – Ζάεφ και Ντιμιτρόφ έφαγαν πόρτα από τον Ιβανόφ στο Προεδρικό!

Όπως μεταδίδουν τα γειτονικά μέσα ενημέρωσης, η ενημέρωση του Προέδρου Ιβανόφ διήρκησε μόλις 120 δευτερόλεπτα!

Ο Σκοπιανός πρόεδρος ρώτησε τους Ζάεφ και Ντιμιτρόφ αν έφεραν συμφωνία για την ονομασία και μόλις του απάντησαν θετικά, τους έδιωξε εξοργισμένος από το Προεδρικό!

Μόλις 120 δευτερόλεπτα κράτησε η συνάντηση του προέδρου της ΠΓΔΜ με τον πρωθυπουργό και τον ΥΠΕΞ της χώρας – Εξοργισμένος ο Γκιόργκι Ιβανόφ με τη συμφωνία για το «Βόρεια Μακεδονία» – Ο Σκοπιανός πρόεδρος ρώτησε Ζάεφ και Ντιμιτρόφ αν έχουν συμφωνήσει με την Ελλάδα για το όνομα – Όταν απάντησαν θετικά, τους είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η συνάντηση – Διάγγελμα του προέδρου της ΠΓΔΜ απόψε σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας

Δεν υπάρχουν αντιδράσεις μόνο στην Ελλάδα για τη συμφωνία σχετικά με το νέο όνομα της ΠΓΔΜ. Το «Βόρεια Μακεδονία» δεν γίνεται αποδεκτό ούτε από τον Σκοπιανό πρόεδρο Γκιόργκι Ιβανόφ. Ο οποίος δέχτηκε σήμερα (13.06.2018) στην εξοχική του κατοικία τον πρωθυπουργό της χώρας Ζόραν Ζάεφ και τον υπουργό Εξωτερικών Νικολά Ντιμίτροφ για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις. Και σχεδόν τους… πέταξε έξω με τις κλωτσιές!

Η συνάντηση, όπως μεταδίδει το πρακτορείο mkd, η συνάντηση του Ιβανόφ με Ζάεφ και Ντιμιτρόφ είχε διάρκεια 120 δευτερόλεπτα! Δυο λεπτά δηλαδή! Μόλις ο πρωθυπουργός της χώρας και ο υπουργός Εξωτερικών μπήκαν στο κτίριο, ο Σκοπιανός πρόεδρος τους ρώτησε αν υπάρχει οριστική συμφωνία με την Ελλάδα για το όνομα της ΠΓΔΜ. Και όταν η απάντησή τους ήταν θετική, τους ενημέρωσε πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η συνάντησή τους!

Σύμφωνα δε με το πρακτορείο makfax, ο Γκιόργκι Ιβάνοφ αναμένεται να κάνει απόψε διάγγελμα προς το λαό των Σκοπίων. Στο οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, θα ανακοινώσει ότι δεν συμφωνεί με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία».

Με πληροφορίες από newsit.gr, mkd.mk

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria