Από τη Λάρισα στην Καστοριά ο Βαβάτσικος - OlaDeka

Από τη Λάρισα στην Καστοριά ο Βαβάτσικος

Μετά τους Αμπαρά, Πετρόπουλο και Χρυσόπουλο η Καστοριά πρόσθεσε στο ρόστερ της και τον Γιάννη Βαβάτσικο, που πέρυσι αγωνιζόταν με τον Γυμναστικό στη Stoiximan.gr Basket League.

Κάθε μέρα και μία κίνηση επισημοποιείται στην Καστοριά, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη την ενίσχυσή της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, στο πλάνο που έχει χαράξει ο Νίκος Καραγιάννης. Έτσι μετά τους Θωμά Αμπαρά, Σάββα Χρυσόπουλο και Ανδρέα Πετρόπουλο, σήμερα ήταν η σειρά του Γιάννη Βαβάτσικου να ανακοινωθεί από τους “γουναράδες”, οι οποίοι φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μία ισχυρή ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. Καστοριάς εν όψει της συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική χρονιά 2018-19, συνεχίζει να ενισχύει το roster της νέας του ομάδας και  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει ότι ξεκινάει συνεργασία με τον αθλητή Γιάννη Βαβάτσικο γεννημένο το 1990, με ύψος 2,01. Έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες στην έως τώρα καριέρα του, με κορυφαίες στιγμές ως παίκτης, στο Μαρούσι, στην Ολυμπιάδα Πατρών, στον Ηλυσιακό, αλλά και πρόσφατα στον Γ.Σ.Λ. Φάρο της Λάρισας“.

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria