Απορρίφθηκε το νέο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών - OlaDeka

Απορρίφθηκε το νέο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Άλλο ένα αίτημα αποφυλάκισης – το τέταρτο – από τους δικηγόρους των δυο Ελλήνων στρατιωτικών έπεσε στο κενό αφού οι τουρκικές αρχές το απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες..

Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί έχουν μετατεθεί στην Άγκυρα προκειμένου να έχουν εκεί διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ενώ νέο αίτημα έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν σε έναν μήνα.

Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί, ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης που κρατούνται εδώ και 111 ημέρες στις φυλακές της Αδριανούπολης προσπάθησαν για ακόμα μια φορά μέσω των συνηγόρων τους να πετύχουν την αποφυλάκισή τους αλλά οι δικαστικές αρχές είχαν άλλες εντολές…

Όλοι θεωρούσαν ότι το αίτημα θα απορριφθεί αφού είμαστε λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές στην Τουρκία. Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει συνταχθεί επίσημο κατηγορητήριο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, ήδη έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτησή τους στην ελληνική διπλωματική αντιπροσωπεία στην Άγκυρα και έτσι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί διαθέτουν διεύθυνση μόνιμης κατοικίας στην Τουρκία. Έτσι καταρρίπτεται ένα από τα βασικά επιχειρήματα των τουρκικών αρχών οι οποίες ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να προχωρήσει το αίτημα αποφυλάκισης γιατί θεωρούνται ύποπτοι φυγής. Αλλά όπως φαίνεται οι δικαστές είχαν και σήμερα άλλη γνώμη…

dgd-sfhw4aearyi.jpg_large

new_folder_1yunanaskeri

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria