Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο βουλευτής Γ. Λαζαρίδης – 152 έδρες η κυβερνητική πλειοψηφία - OlaDeka

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο βουλευτής Γ. Λαζαρίδης – 152 έδρες η κυβερνητική πλειοψηφία

Λαζαρίδης: Να παραδώσεις αμέσως την έδρα σου αλλιώς είσαι αποστάτης

Αποχώρησε από το κόμμα του Πάνου Καμμένου ο βουλευτής Β ΘεσσαλονίκηςΓιώργος Λαζαρίδης λόγω της συμφωνίας για τη «Βόρεια Μακεδονία».

Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστοποίησε στο προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων ο Γιώργος Λαζαρίδης, βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Πλέον η κυβερνητική πλειοψηφία αριθμεί 152 έδρες, μετά και την διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την πρόταση μομφής που κατέθεσε πριν από 2 εβδομάδες η Νέα Δημοκρατία.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 145 έδρες και οι ΑΝΕΛ πλέον 7.

Κακοστημένη εκδοχή της «αποστασίας του ΄65»

Την ίδια ώρα, μόνο τυχαίες δεν πρέπει να θεωρούνται οι δημόσιες καταγγελίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, ο οποίος μετά το τέλος της κρίσιμης συνεδρίασης της ΚΟ την περασμένη εβδομάδα κατήγγειλε όχι μόνο υποκινούμενους προπηλακισμούς από τη ΝΔ αλλά και εν εξελίξει σχέδιο εξαγοράς βουλευτών και στελεχών των ΑΝΕΛ προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση, ζητώντας μάλιστα και την παρέμβαση εισαγγελέα.

Σκληρή απάντηση ΑΝ.ΕΛ. στον Λαζαρίδη: Να παραδώσεις αμέσως την έδρα σου αλλιώς είσαι αποστάτης

tosounidis-630x400

Σκληρή ήταν η απάντηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον βουλευτή Γ. Λαζαρίδηπου αποχώρησε από το κόμμα καλώντας τον να παραδώσει αμέσως την έδρα του.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝ.ΕΛ. Θ. Τοσουνίδης δήλωσε:

«Το δρόμο της ευθύνης και της στήριξης των Εθνικών Συμφερόντων δεν τον αντέχουν όλοι.

Ο κ. Λαζαρίδης δεν άντεξε.

Αφού λοιπόν δηλώνει αδυναμία να εκτελέσει τα καθήκοντά του πρέπει και να παραδώσει την έδρα του η οποία ανήκει στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που συνεχίζουν με πατριωτική ευθύνη. Κάθε άλλη απόφασή του θα τον κατατάξει στην κατηγορία των αποστατών.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να διαβάσει την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, όπου ο μόνος ισχυρισμός του έχει καταρρεύσει από τη δήλωση του ιδίου του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Σύντομα θα ενημερώσουμε τους ψηφοφόρους του για τις δεσμεύσεις του και τους όρκους πίστης στον Πάνο Καμμένο και στον Πρωθυπουργό ενώπιον δυο Υπουργών.

Ελάχιστη εξιλέωση για τον κ. Λαζαρίδη είναι να παραδώσει την έδρα η οποία δεν του ανήκει και δεν την αντέχει».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria