Έγινε το τηλεφώνημα Ζόραν Ζάεφ στον Αλέξη Τσίπρα – Μίλησαν στις 15.00 για μια ώρα - OlaDeka

Έγινε το τηλεφώνημα Ζόραν Ζάεφ στον Αλέξη Τσίπρα – Μίλησαν στις 15.00 για μια ώρα

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου των ΑΝΕΛ

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ τηλεφώνησε στον Αλέξη Τσίπρα στις 15.00 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Οι δύο πρωθυπουργοί Ζάεφ και Τσίπρας συνομίλησαν για μια ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησαν να συνομιλήσουν ξανά αύριο το πρωί.

ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ IBNA ΓΡΑΦΕΙ:

«Ωριαία τηλεφωνική επικοινωνία Zaev Τσίπρα

Για μια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του IBNA, Zoran Zaev και Αλέξης Τσίπρας, συνομίλησαν στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Το πολυαναμενόμενο τηλεφώνημα έγινε από την πλευρά του Πρωθυπουργού της πΓΔ της Μακεδονίας, όπως το IBNA σας μετέφερε πρώτο για την ακριβή ώρα της επικοινωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΙΒΝΑ, κατά την διάρκεια της συνομιλίας συζητήθηκε το σύνολο της 20σέλιδης Συμφωνίας που έχει γίνει αποδεκτή και από τις δυο πλευρές για την επίλυση του ονοματολογικού.

Οι δυο Πρωθυπουργοί, συμφώνησαν να επικοινωνήσουν και πάλι το πρωί της Τρίτης, καθώς θα έχει πραγματοποιηθεί η ενημέρωση στις αρμόδιες ομάδες εργασίας των δυο χωρών για το οριστικό κείμενο»

 

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου των ΑΝΕΛ

kammenos

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου αύριο, Τρίτη.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 11:00, στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Λεωφ. Συγγρού 196 & Χαροκόπου 2).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria