Play off Γ’ Εθνικής : Πρώτος ο Ηρακλής, τρίτος ο Τηλυκράτης - OlaDeka

Play off Γ’ Εθνικής : Πρώτος ο Ηρακλής, τρίτος ο Τηλυκράτης

Μια μόλις αγωνιστική έμεινε για την ολοκλήρωση των πλέι-οφ και όλες οι θέσεις κλείδωσαν στον πρώτο (βόρειο) όμιλο.

Ο Ηρακλής απέσπασε ισοπαλία με 2-2 μέσα στον Βόλο και «κλείδωσε» την κορυφή. Έτσι οι Θεσσαλονικείς τερματίζουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ολοκληρώνοντας ιδανικά τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Στον αντίποδα οι Θεσσαλοί περιορίζονται στη δεύτερη και εξίσου προνομιούχο θέση ετοιμάζοντας τα πλάνα τους για την παρθενική σεζόν τους στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αμφότεροι φυσικά προβιβάζονται στην Football League, ενώ Τηλυκράτης και Απόλλων Παραλιμνίου αναδεικνύονται στους μεγάλους χαμένους της υπόθεσης.

Η κόντρα των δύο, στη Λευκάδα, βρήκε νικητή το συγκρότημα του Ανδρέα Παντζιάρα που επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα και τερμάτισε στην τρίτη θέση, αφήνοντας τους Σερραίους στην τέταρτη.

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΣΠ Βόλος – Ηρακλής 2-2

Τηλυκράτης – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

Η χαρά των φιλοξενούμενων στο Νότο!

Αντί να ξεκαθαρίσει η κατάσταση έγινε ακόμα πιο περίπλοκη στον δεύτερο όμιλο, καθώς καμία ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην Β΄ Εθνική, ενώ ταυτόχρονα όλες διατηρούν βάσιμες ελπίδες για τον προβιβασμό τους!

Η έκπληξη της ημέρας διαδραματίστηκε στα Σπάτα, όπου ο ψυχωμένος Αστέρας Αμαλιάδας χάλασε την φιέστα του τοπικού Αήττητου, ο οποίος έπαιζε για δύο αποτελέσματα, αλλά εν τέλει γνώρισε την πρώτη του ήττα στην διαδικασία του μίνι αυτού πρωταθλήματος.

Έτσι, η ομάδα της Ηλείας έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου, ωστόσο σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η έκβαση της δικαστικής υπόθεσης -που αναμένεται εντός των επόμενων ημερών- για το ματς που διεκόπη με τον Εθνικό.

Την ίδια ώρα οι Πειραιώτες επέστρεφαν στο λιμάνι με το διπλό στις αποσκευές τους, υποχρεώνοντας στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα του τον Ηρόδοτο με σκορ 2-1.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος, απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα στο τελευταίο εικοσάλεπτο, αλλά οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν περισσότερο «θέλω» στο παιχνίδι τους και ήταν εκείνοι που στο φινάλε πανηγύρισαν.

Όλα πλέον θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, με κοινή ώρα έναρξης, των δύο εναπομεινάντων αναμετρήσεων, στις 17:00.

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 1-2

ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 1-2

Από την Β’ Εθνική στην Γ’

Το πρωτάθλημα της Football League ολοκληρώνεται την Κυριακή με τις έξι τελευταίες ομάδες να υποβιβάζονται στην Γ’ Εθνική. Καμία εξ αυτών ωστόσο (Αχαρναϊκός, Βέροια, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος, Πανσερραϊκός και ένας εκ των Σπάρτη, Αιγινιακού ή Αναγέννηση Καρδίτσας) δεν θα βρίσκεται στον 3ο όμιλο, όπου μετάσχει ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας.

Με μια πρώτη εκτίμηση και δεδομένη την απουσία του μεγάλου ονόματος μπορούμε να εκφέρουμε την άποψη πως κατά γενική ομολογία είναι θεωρητικά ο πιο βατός από τους υπόλοιπου εφτά που θα αποτελέσουν τον χάρτη της νέας Γ’ Εθνικής.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria