antinews.gr: Η ΝΔ δεν μπορεί να εμπνεύσει ασφάλεια - OlaDeka

antinews.gr: Η ΝΔ δεν μπορεί να εμπνεύσει ασφάλεια

Σχετικά με τον Ρουβίκωνα να πούμε μερικές αλήθειες και όποιος αντέξει.

Ο Ρουβίκωνας υπάρχει γιατί τον δημιούργησαν τα μνημόνια. Οι συνθήκες της ζωής μετά το 2010.

Πότε στο παρελθόν οι αναρχικοί δεν είχαν αποπειραθεί να απευθυνθούν με ακτιβισμό, προς την κοινωνία, έξω από τα στενά πλαίσια των Εξαρχείων.

Ένα το κρατούμενο. Δεύτερον. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι μια αληθινή δεξιά κυβέρνηση δεν θα επέτρεπε σε κανένα Ρουβίκωνα να αμαυρώνει δημόσια κτήρια με ιστορία εξευτελίζοντας τους θεσμούς.

Μια αληθινή δεξιά κυβέρνηση θα έστελνε τους Ρουβίκωνες στην φυλακή και θα έκλεινε τα Εξάρχεια.

Αλλά μια αληθινή δεξιά κυβέρνηση πριν από όλα θα εργάζονταν για να εξαλείψει τα αίτια πάνω στα οποία πάτησε ο Ρουβίκωνας για να κάνει τoν Ρομπέν των Δασών.

Η ΝΔ παίζει πολύ με την λέξη ασφάλεια. Θεωρούν προφανώς τα στελέχη της ότι η ασφάλεια είναι ένα προνομιακό πεδίο αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση.

Και πράγματι είναι, αλλά μπορεί η ΝΔ να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών;

Η απάντηση είναι όχι. Γιατί η ασφάλεια είναι αίσθημα που απορρέει από μια κατάσταση σιγουριάς.

Ποιος πολίτης απολαμβάνει σιγουριά και ασφάλεια στην μνημονιακή Ελλάδα;

Αισθάνονται έτσι οι συνταξιούχοι που δεν ξέρουν πότε και πόσο θα περικοπεί η σύνταξη με την οποία βοηθάνε τα άνεργα παιδιά και εγγόνια τους;

Αισθάνονται ασφάλεια οι νέοι που κοιτούν να την κάνουν για το εξωτερικό;

Αισθάνονται ασφάλεια οι οικογενειάρχες που σκύβουν το κεφάλι στα ελαστικά ωράρια; Σε συνθήκες εργασίας ό,τι του καπνίσει του αφεντικού, γιατί γνωρίζουν ότι αν απολυθούν δεν θα ξαναβρούν δουλεία;

Όχι φυσικά. Κανείς σχεδόν δεν αισθάνεται ασφάλεια σήμερα στην Ελλάδα.

Και η ΝΔ δεν μπορεί να εμπνεύσει αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες ακόμα κι αν κατεβάσει όλους τους αστυνομικούς στον δρόμο.

Και δεν μπορεί γιατί είναι απλώς ένα κόμμα που θα κληθεί να διαχειριστεί ένα οικονομικό πρόγραμμα που καταστρέφει την Ελληνική κοινωνία.

Λυπάμαι που το λέω αλλά υπάρχει μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών που στην καλύτερη δεν δίνει δεκάρα αν ο Ρουβίκωνας μπουκάρει σε συμβολαιογραφεία ή απειλεί γιατρούς που παίρνουν φακελάκι.

Μη σας πω ότι πολλοί χαίρονται κιόλας.

Καλά του κάνει λένε. Θέλετε λοιπόν κύριοι της ΝΔ να τελειώσουν οι Ρουβίκωνες; Αλλάξτε αυτή την πολιτική αλλιώς σταματήστε να μας πουλάτε φούμαρα περί ασφάλειας…

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria