Η ανεπανάληπτη προσφορά του Θωμά Λάρη στο ποδόσφαιρο της Καστοριάς - Δείτε το ντοκυμαντέρ - OlaDeka

Η ανεπανάληπτη προσφορά του Θωμά Λάρη στο ποδόσφαιρο της Καστοριάς – Δείτε το ντοκυμαντέρ

Με αφορμή το 1ο Festival Ποδοσφαίρου «Larry» που διοργανώνει την Κυριακή η Ε.Π.Σ. Καστοριάς,  η εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και η ιστοσελίδα Sentranews.gr, δημιούργησε ένα ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ αφιερωμένο στην ζωή, τη δράση αλλά και την  τεράστια προσφορά – επί 20 και πλέον χρόνια – του Mister Lari, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καστοριάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Μετά από πολύμηνη έρευνα συλλογής πληροφοριών, αρχείων και φωτογραφικού υλικού, από τον εκδότη της ΣΕΝΤΡΑΣ Δημήτρη Κουτσή, σας παρουσιάζουμε αυτό το ντοκιμαντέρ, αφιερωμένο στον Θωμά Λάρη, έναν άνθρωπο μοναδικό για την εποχή εκείνη, που όπως αποδείχθηκε έβλεπε το  ποδόσφαιρο 50 χρόνια μπροστά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ

Η σημαντική άντληση πληροφοριών από καταξιωμένους ανθρώπους της περιοχής μας, οι οποίοι έζησαν μαζί του μόνο ευχάριστες στιγμές, για πρώτη φορά εκφράζουν δημόσια τις απόψεις τους για το φαινόμενο ΛΑΡΗΣ, ένα όνομα άρρηκτα συνδεδεμένο με το ποδόσφαιρο της Καστοριάς.

Τα 84 χρόνια ζωής του Mister Lari, αποτυπώνονται στο ντοκιμαντέρ διάρκειας 50:30 λεπτών, μέσα από μαρτυρίες παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών της 20ετίας 1965-1985, οι οποίοι με συγκινητικό και  παραστατικό τρόπο, ανέσυραν μνήμες από παλαιότερες ένδοξες δεκαετίες.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η ανεπανάληπτη προσφορά του Θωμά Λάρη στο ποδόσφαιρο της Καστοριάς», είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για τον Θωμά Λάρη, έναν άνθρωπο που είχε βάλει την σφραγίδα του στο ποδόσφαιρο της Καστοριάς. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τις μαρτυρίες όλων των ανθρώπων της εποχής, ο Θωμάς Λάρης μπορεί να έδωσε και να πρόσφερε τα πάντα για την Καστοριά και να ανέδειξε πλειάδα ποδοσφαιριστών, δυστυχώς, όμως, η Καστοριά, δεν τον αντάμειψε όπως θα του άξιζε.

…Τον θυμούνται ακόμα όλοι εκείνοι που έζησαν μαζί του για 30 περίπου χρόνια!

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria