Δηλώσεις της Νικολέτας Τζιάρα με αφορμή την κατάληψη της πρώτης θέσης στον πίνακα των σκόρερ - OlaDeka

Δηλώσεις της Νικολέτας Τζιάρα με αφορμή την κατάληψη της πρώτης θέσης στον πίνακα των σκόρερ

Είμαι πολύ περήφανη και ευτυχισμένη που αναδείχθηκα πρώτη σκόρερ του ομίλου μου στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό για μένα σημαίνει πολλά, όπως το ότι μπορώ ακόμα παραπάνω διότι είμαι και δεύτερη σκόρερ σε ολόκληρο τον όμιλο της Γ’ εθνικής.

Από την αρχή του πρωταθλήματος ο στόχος μου δεν ήταν προσωπικός αλλά ομαδικός. Όσο για τα γκολ έλεγα: “θα το παλέψω και ότι βγει“. Τελικά όλο αυτό βγήκε θετικό. Η νίκη για μένα είναι διπλή, διότι είμαι και πρωταθλήτρια.

tz

Τα συναισθήματα μου είναι τεράστια, ευχαριστώ πολύ τα στηρίγματα μου, τις συμπαίκτριές μου που με βοήθησαν να ανέβω στη κορυφή! Δεν μπορώ να μην δεν ευχαριστήσω τον εξαιρετικό προπονητή μου, Χρήστο καλύβα διότι βελτιώθηκα, βελτιώνομαι και θα βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα τεχνικά και ομαδικά. Με τις ατομικές προπονήσεις και τις συμβουλές του πιστεύω πως έχω ανέβει κατά πολύ!!!

Η άνοδος μας άξιζε διότι παλέψαμε πολύ σε πολλά θέματα και τελικά η τύχη μας γέλασε. Είναι λογικό ότι η Β’  Εθνική θα είναι διαφορετική με περισσότερες και πιο δύσκολες ομάδες με εμπειρία.

Ο Στόχος είναι να παραμείνουμε σ’ αυτή τη κατηγορία μαθαίνοντας καλύτερο ποδόσφαιρο, τόσο από άποψη τεχνικής όσο και τακτικής. Είναι ακατόρθωτο αυτό που πετύχαμε φέτος διότι μια ομάδα δυο χρόνων δεν είναι και τόσο εύκολο να ανεβεί κατηγορία, πιστεύω.

t

Ωστόσο χάρη στην αποτελεσματικότητα και την εργατικότητα του λατρευτού μας, coach, πετύχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χάρη στη θέληση του να μας μάθει νέα πολύτιμα ποδοσφαιρικά βήματα, έγινε το όνειρο μας πραγματικότητα!! Είμαστε πρωταθλητές για πρώτη φορά!!! Τον αγαπάμε πολύ, είναι η οικογένειά μας!!  Οπότε μας αξίζει η πρωτιά και πάμε για το καλύτερο!!!

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στον αξιαγάπητο πρόεδρο μας κ. Θανάση Βασιλείου. Είναι ο εμπνευστής αυτής της ιδέας την οποία κατάφερε με το πάθος του και το δυναμισμό του να την  κάνει πραγματικότητα. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί χωρίς αυτόν τον άνθρωπο δεν θα υπήρχε η γυναικεία ομάδα!! Αγωνίζεται καθημερινά να μην μας λείψει τίποτα, του εύχομαι να είναι υγιής, δυνατός και δημιουργικός!!!

Επιμέλεια άρθρου: Ηλίας Σχορτσιανίτης-Σοφία Κυριακίδου

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria