ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ GALA Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ - OlaDeka

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ GALA Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Περαστικά στους αθεράπευτα φαιδρούς

Πάγωσε η αίθουσα ΚΥΚΝΟΣ του Limneon όταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε πριν καν ξεκινήσει το GALA της 43ης έκθεσης γούνας Καστοριάς. Από εκείνη την στιγμή πήραν φωτιά οι…τηλέγραφοι.

«Άσε, χαμός, ο Καρυπίδης νευρίασε επειδή δεν του άρεσε η θέση που τον έβαλαν! – Ήθελε πρώτη θέση και του έδωσαν δεύτερη σειρά! Γράψτε, γράψτε, αυτός είναι που το παιζε μετριόφρων και τώρα έχει καβαλήσει το καλάμι! Θάψτε τον! Λαβράκι! Δεν του δώσανε και καλό κοκτέιλ λέει, δεν του έκαναν αέρα επίσης! Τα πήρε γιατί δεν είχε σαμπάνια στην σωστή θερμοκρασία δίπλα του! Άσε που διαμαρτυρήθηκε για την ποιότητα του άχυρου που δώσανε οι ιπποκόμοι στο άλογο του που έδεσε στην είσοδο!»

Και αφού συνεχάρησαν αλλήλους οι «αντικειμενικοί» «δημοσιογράφαροι» αυτοί οι mr «αλήθειες» του τόπου (αυτή τη φορά έδρασε κυρίως το…ανατολικό μπλοκ της κας Γεωργίας Ζεμπιλιάδου – Κουκουλοπούλου εκ Κοζάνης ορμώμενο – Τι δεν γνωρίζετε ολόκληρο το όνομα της; Αλήθεια θα μας εξηγήσει κανείς γιατί έχει πέσει σύρμα να μην αναφέρεται το όνομα του συζύγου της, ξαδέρφου του Πάρι;) έπεσαν για ύπνο με ένα σατανικά σαρδόνιο μειδίαμα αποτυπωμένο στα χείλη τους, σαν εκείνο του joker του Gotham City…

Gotham-Season-4-Joker-Set-Photo-Jerome

Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις. Κατ’ αρχάς αυτοί οι φωστήρες που θέλουν να κάνουν και αντιπολίτευση τρομάρα τους, ούτε βρέθηκαν ποτέ στον χώρο του…εγκλήματος, ούτε φρόντισαν ποτέ να διασταυρώσουν τα όσα τους μετέφεραν οι καλοθελητές ανταποκριτές τους.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:

1. Ο Θόδωρος Καρυπίδης ΔΕΝ παραπονέθηκε ΠΟΤΕ για τη δική του θέση.

2. ΔΕΝ ζήτησε ΠΟΤΕ τίποτα για τον εαυτό του.

3. Κάποια στιγμή κατέφθασε στο χώρο η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και λόγω ελλιπούς πρόβλεψης, οι ταξιθέτριες της έδωσαν θέση που αν μη τι άλλο ήταν ντροπιαστική όχι για την ίδια αλλά για τον θεσμό που εκπροσωπεί, τη στιγμή μάλιστα που σε ευνοϊκότερες θέσεις βρίσκονταν παιδιά και συγγενείς στελεχών του συνδέσμου χωρίς άλλη ιδιότητα. Αμέσως ο Θόδωρος Καρυπίδης παρενέβη και συνέστησε στις κυρίες της διοργάνωσης να διευθετήσουν το ζήτημα. Έτσι και έγινε. Η Υφυπουργός κάθισε δίπλα στις Βουλευτίνες του νομού Αντωνίου και Τελιγιορίδου.

4. Η έναρξη του GALA show ήταν προγραμματισμένη για τις 20:00. Ο Περιφερειάρχης είχε προγραμματισμένη συνάντηση στις 22:00 στην Κοζάνη. Το GALA στις 21:00 ακόμη δεν είχε αρχίσει (άρχισε μετά τις 21:30). Σε αυτό το διάστημα όμως, οι ταξιθέτριες επανήλθαν δριμύτερες συνεπικουρούμενες από σεκιουριτάδες αυτή τη φορά (αφού δεν της φόρεσαν και χειροπέδες πάλι καλά) και ζητούσαν κατ επανάληψη τη θέση της Υφυπουργού. Εδώ να σημειώσουμε ότι ακόμη και ο πλέον αδαής αντιλαμβάνεται ότι το λογικό είναι να αντιμετωπίζεται με κάποια σοβαρότητα σε αυτές τις περιστάσεις ο θεσμός που εκπροσωπεί κάποιος και όχι προσωπικά ο ίδιος ως άτομο. Αυτό ακριβώς οδήγησε τον Θόδωρο Καρυπίδη να σηκωθεί από τη θέση του μαζί με τον Ηλία Κάτανα που ήταν μαζί του και να προσφέρει τις θέσεις τους για διευκόλυνση αντιμετωπίζοντας παράλληλα το θέμα της τεράστιας καθυστέρησης της έναρξης της εκδήλωσης που πλέον δεν του επέτρεπε να παραμείνει αφού όπως προαναφέρθηκε έπρεπε να βρίσκεται στην Κοζάνη στις 22:00 σε προγραμματισμένη συνάντηση. Ανέφερε ευγενικά στις κυρίες που φαινόταν να τα είχαν χαμένα: «Μην αγχώνεστε, έτσι κι αλλιώς καθυστερήσαμε πολύ και δεν μπορώ να παραμείνω, πρέπει να φύγω. Αξιοποιήστε τις δύο δικές μας θέσεις και αφήστε την κα Υπουργό στη θέση της.»

Αυτό ήταν. Τόσο απλό. Αυτό ήταν το…έγκλημα του Καρυπίδη! Αυτή είναι η μία και μόνη αλήθεια. Τώρα, που είδαν αυτοί οι ευφυέστατοι σεναριογράφοι της κακιάς ώρας τα όσα γελοία έγραψαν, είπαν και ισχυρίστηκαν, μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν…

Άρρωστη κατάσταση. Και να το θυμάστε, όσο δεν θα τους βγαίνει, θα γίνεται περισσότερο άρρωστη…

Περαστικά στους αθεράπευτα φαιδρούς.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria