2η ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΙΓΚΟΡΣΚ - ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ 1.600 ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΟΥΝΕΣ ! - OlaDeka

2η ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΙΓΚΟΡΣΚ – ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ 1.600 ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΟΥΝΕΣ !

Σύγχυση, εκνευρισμός και οργανωτική ανετοιμότητα – Ίσα που πρόλαβαν κάποιοι Έλληνες να μαζέψουν τα παλτό τους για να γλυτώσουν τη δέσμευση και επέστρεψαν στην Ελλάδα

Πρώτη μέρα της 2ης έκθεσης γούνας στο Πιάτιγκορσκ της Ρωσίας, την πόλη με τα πέντε βουνά, τις πολλές ιαματικές πηγές και τα σανατόρια. Σύγχυση και εκνευρισμός επικράτησε μεταξύ των διοργανωτών και των τούρκων εκθετών καθώς δεσμεύτηκαν από τις τελωνειακές αρχές της Ρωσίας πάνω από 1600 γουναρικά τα οποία πέρασαν με καρνέ ατά και χωρίς τσιπάκια. Η αρχική φωτογραφία δείχνει τον ρώσο τελωνειακό εν ώρα υπηρεσίας…

Η εξέλιξη αυτή, οδήγησε Έλληνα εκθέτη να μαζέψει τα γουναρικά άρον – άρον και να επιστρέψει στην Ελλάδα χωρίς μάλλον να περιμένει να του επιστραφεί το ποσό που πλήρωσε για τη συμμετοχή του στην έκθεση. Δεν αντιμετώπισαν προβλήματα όσοι μετέφεραν τα προϊόντα τους με την Cargo Service του Mouzenidis Group.

Εξαγριωμένοι οι τούρκοι με την διοργάνωση, αφού ενώ τους υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέφονταν τα εμπορεύματα τους, αυτό έγινε σε ένα ποσοστό 30% περίπου, ενώ το υπόλοιπο 70% των γουναρικών βρίσκονται ακόμη στις τελωνειακές αποθήκες με την δικαιολογία ότι δεν είχαν τα απαραίτητα  έγγραφα. Κατά τα άλλα,  την πρώτη μέρα της 2ης έκθεσης του Πιάτιγκορσκ υπήρξε κίνηση με 200 περίπου ρώσους εμπορικούς επισκέπτες τους οποίους δεν γνωρίζει η αγορά της Καστοριάς και περισσότερους από 70 εκθέτες από τους οποίους οι 16 είναι τούρκοι.

Η έκθεση, αν και άνοιξε τις πύλες της σήμερα στις 10:00, τα περίπτερα δεν ήταν έτοιμα για αρκετές ώρες μετά την έναρξη.

Δείτε σχετικό video:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του oladeka.com οι ρώσοι διοργανωτές έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα και η πρώτη μέρα έκλεισε με αρνητική ψυχολογία.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

viber image

 

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria