Τραμπ: Ετοιμάσου Ρωσία έρχονται ωραίοι, νέοι, «έξυπνοι» πύραυλοι - OlaDeka

Τραμπ: Ετοιμάσου Ρωσία έρχονται ωραίοι, νέοι, «έξυπνοι» πύραυλοι

Με μήνυμά του στο Twitter o Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απαντά στη Μόσχα και ξεκαθαρίζει πως οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν τη Συρία.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ γράφει: «Η Ρωσία υποστηρίζει ότι θα καταρρίψει όλους τους πυραύλου που θα πυροδοτηθούν στη Συρία. Ετοιμάσου Ρωσία γιατί θα έρθουν, ωραία και νέα και «έξυπνα». Δεν θα έπρεπε να είσαι εταίρος με ένα ζώο που σκοτώνει με χημικά και το απολαμβάνει».

Νωρίτερα ο Ρώσος πρεσβευτής στον Λίβανο Αλεξάντερ Ζασίπκιν δήλωσε πως θα καταρριφθούν οποιοιδήποτε αμερικανικοί πύραυλοι ριφθούν στη Συρία προσθέτοντας ότι στο στόχαστρο θα μπουν επίσης τα σημεία προέλευσής τους.

Η Ουάσινγκτον, επιβεβαιώνει πως ετοιμάζεται να απαντήσει στη φερόμενη επίθεση με χημικά όπλα που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ντούμα της ανατολικής Γούτα στη Συρία.

«Επιδιώκουμε μια συντονισμένη απάντηση, όποια κι αν είναι αυτή η απάντηση, για την κατάσταση στη Συρία», ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χέδερ Νάουερτ την Τρίτη το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria