Πρόσωπο με πρόσωπο ο Καμμένος με τη χήρα του Σμηναγού! - OlaDeka

Πρόσωπο με πρόσωπο ο Καμμένος με τη χήρα του Σμηναγού!

Πρόσβαση σε κάθε έγγραφο, σε κάθε αρχείο, σε κάθε πληροφορία του πορίσματος για τη συντριβή του Mirage 2000-5 υποσχέθηκε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στη χήρα του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου. Μετά από τη κηδεία του Σμηναγού, ο ΥΕΘΑ είχε μια εκτενέστατη συζήτηση με τη χήρα του Σμηναγού και τους γονείς της στη πλατεία του χωριού Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Μόλις προχθές στο Militaire.gr είχαμε αναδημοσιεύσει το κείμενο μιας γυναίκας, που είναι σύζυγος πιλότου της ΠΑ. Ένα κείμενο που συγκίνησε για τις αλήθειες που έλεγε…Για τη γεμάτη αγωνία ζωή που ζουν όλες οι γυναίκες που μοιράζονται τη ζωή τους μ΄ έναν πιλότο. Ο Καμμένος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αλήθεια του κειμένου έχοντας απέναντί του μια γυναίκα που μόλις είχε θάψει τον άνδρα της…Μια γυναίκα αξιοπρεπή, δυνατή, αλύγιστη. Είπε σ΄ έναν συνεργάτη του για να περιγράψει τη δύναμη αυτής της γυναίκας ότι “είναι παλικάρι”. Συνηθισμένη φράση που χρησιμοποιούμε, αδικώντας ίσως τις γυναίκες -τέτοιες ειδικά γυναίκες- που αποδεικνύονται πολύ πιο δυνατές από τους υποτίθεται “σκληρούς άνδρες”.

Η συνάντηση κράτησε πολύ. Σχεδόν τρεις ώρες. Η σύζυγος του Σμηναγού ρώτησε συγκεκριμένα πράγματα και πήρε συγκεκριμένες απαντήσεις. Όσοι πιθανολογήσουν ότι την ενδιέφερε το θέμα της σύνταξης θα πρέπει να τους πούμε ότι κάνουν λάθος. Γι΄ αυτές τις γυναίκες προέχουν άλλα.

Θα ήταν πολύ χρήσιμο στη πλατεία του Μορφοβουνίου Καρδίτσας να είχαν παραμείνει κι άλλοι πολιτικοί. Θα μάθαιναν πολλά από τη σύζυγο του Σμηναγού. Αλλά μάλλον δεν θέλουν να τ΄ ακούσουν…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ zougla.gr

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria