Πιστοποίηση για τους αγώνες Run Greece - OlaDeka

Πιστοποίηση για τους αγώνες Run Greece

Την πιστοποίηση 3* (qualityroadrace) από την πλατφόρμα running4all της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου έλαβε η διοργάνωση Run Greece!

Το επίπεδο Star 3 είναι αγώνας, με μεγάλο αριθμό δρομέων, που πληροί σε μεγάλο βαθμό τις ελάχιστες απαιτήσεις ασφάλειας και προστασίας και προσφέρει στους δρομείς ένα ικανοποιητικό επίπεδο υπηρεσιών.

Το «Run Greece» είναι μια σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνονται κάθε χρόνο σε ορισμένες πόλεις της Ελλάδας. Με την υποστήριξη των τοπικών εταίρων του κράτους και της ομάδας χορηγών, το «Run Greece» μεγαλώνει με επιτυχία κάθε χρόνο και συνεχίζει τον αντίκτυπό του στις τοπικές κοινότητες, γεγονός που αποτελεί την επιτομή ενός μοντέλου τουριστικού τουρισμού στην Ελλάδα.

Το 2017, η σειρά «Run Greece» διοργανώθηκε σε επτά διαφορετικές πόλεις φυσικής ομορφιάς και ιστορίας. Το ημερολόγιο «Run Greece» χωρίζεται σε σειρές φθινοπωρινής και εαρινής. Η σειρά 2018 θα πραγματοποιηθεί με τη Λάρισα (24/3) και μετά θα μεταβεί στο Ηράκλειο (29/4), Ιωάννινα (13/5), Καστοριά (20/5), Αλεξανδρούπολη (30/9), Πάτρα (7/10 ) και στη Ρόδο (14/10).

Ο στόχος του «Run Greece» και η ιδέα πίσω από αυτή την πρωτοβουλία είναι να υποστηρίξει τις ανάγκες της τρέχουσας κοινότητας όλο το χρόνο στην Ελλάδα. Κάθε εκδήλωση αποτελείται από έναν αγώνα δρόμου 10χλμ, έναν αγώνα δρόμου 5χλμ και έναν αγώνα δρόμου για παιδιά, με εξαίρεση την Καστοριά – Run Greece που περιλαμβάνει και το Half Marathon.  Το Authentic «και το» Half Half Marathon «της Αθήνας, μοιράζεται την ίδια εμπειρία και προσφέρει τις ίδιες ποιοτικές υπηρεσίες.

Η συνεχής ανάπτυξη του «Run Greece» συμβάλλει στην επέκταση του τρέχοντος κινήματος στην Ελλάδα και προβάλλει τις πόλεις του όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο αλλά και παγκοσμίως. Το τρέξιμο στους δρόμους στο κέντρο της πόλης της Λάρισας και της Πάτρας, κατά μήκος του λιμανιού του Ηρακλείου, από τις λίμνες των Ιωαννίνων και της Καστοριάς, στα πέτρινα σοκάκια της Αλεξανδρούπολης, κατά μήκος του λιμανιού της Ρόδου, είναι πράγματι μια τρέχουσα εμπειρία για όλους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria