Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης είτε είναι αδιόρθωτος ψεύτης είτε πολύ απελπισμένος ή και τα δύο - OlaDeka

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης είτε είναι αδιόρθωτος ψεύτης είτε πολύ απελπισμένος ή και τα δύο

Με σκληρή γλώσσα απαντά το Μαξίμου στα σχόλεια του προέδρου της ΝΔ σχετικά με την έξοδο από τα μνημόνια και την ρύθμιση του χρέους.

«Ο κ. Μητσοτάκης είτε είναι αδιόρθωτος ψεύτης είτε πολύ απελπισμένος ή και τα δύο. Την ίδια ημέρα που ο Πρόεδρος της Κομισιόν επιβεβαίωνε πως η Ελλάδα τον Αύγουστο βγαίνει με την «πιο καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια, ο ίδιος σε ομιλία του το βράδυ ισχυριζόταν πως «το τελευταίο μεγάλο ψέμα του Πρωθυπουργού είναι η δήθεν καθαρή έξοδος», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Προσθέτει επίσης ότι ο κ. Μητσοτάκης «σήμερα ισχυρίστηκε πως «χρειάζεται οριστική και αμετάκλητη ρύθμιση του χρέους», ενώ, όταν εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση έδινε μάχη για το ελληνικό χρέος ο ίδιος έλεγε ότι αυτό «δεν είναι το πιο θεμελιώδες πρόβλημα» και για να έρθει ανάπτυξη χρειάζονται μόνο «δραστικές μεταρρυθμίσεις», κυρίως στο Δημόσιο».

Και διερωτάται: «Τελικά ποιος είναι ο ψεύτης; Ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Κομισιόν ή ο κ. Μητσοτάκης;».

Στην ανακοίνωση υπάρχει και υστερόγραφο για όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης στους τομεάρχες του κόμματός του για τις εκλογές. «Καιρό είχε να ζητήσει εκλογές ο κ. Μητσοτάκης, αλλά θα αναγκαστεί να περιμένει ακόμα έναν χρόνο. Και μετά άλλα τέσσερα», αναφέρει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria