«Λευκές νύχτες» με ανοιχτά τα καταστήματα μέχρι τις 11 μ.μ. την 2η μέρα της Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς - OlaDeka

«Λευκές νύχτες» με ανοιχτά τα καταστήματα μέχρι τις 11 μ.μ. την 2η μέρα της Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς

Μια καινοτόμο δράση η οποία θυμίζει «λευκές νύχτες», προτείνουν να πραγματοποιηθεί τη δεύτερη μέρα της Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς (Παρασκευή 4 Μαΐου), το Επιμελητήριο Καστοριάς, ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» και ο Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς.

Προτρέπουν τους εμπόρους της πόλης μας, να μην κλείσουν τα καταστήματά τους μετά τη λήξη του ωραρίου, αλλά να παραμείνουν ανοιχτά έως τις 11μμ., προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν τα ψώνια τους οι επισκέπτες που θα βρίσκονται στην Καστοριά με την ευκαιρία της έκθεσης.

Η πατρότητα της συγκεκριμένης ιδέας ανήκει στο Επιμελητήριο και στόχο έχει όπως τόνισαν οι πρόεδροι των τριών φορέων στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα στο Επιμελητήριο, την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Τις επόμενες μέρες θα δοθούν στους καταστηματάρχες αίτηση και πρόταση συμμετοχής.

Οι επιχειρήσεις όσων λάβουν μέρος στη δράση, θα συμπεριληφθούν σε έντυπο το οποίο θα διανεμηθεί στους επισκέπτες της Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση θα γίνει το διάστημα 3 – 6 Μαΐου.

Ε.Ψ.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria