ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ: «ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΙΔΙΩΤΗΣ» - OlaDeka

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ: «ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΙΔΙΩΤΗΣ»

Στη συγκέντρωση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ μίλησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης δηλώνοντας ότι με ενότητα και αγώνες θα αποτραπεί και αυτό το νομοσχέδιο. Είπε χαρακτηριστικά «Να είστε βέβαιοι ότι εκεί πάνω δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ιδιώτης. Τα κλειδιά δεν θα τα δώσει κανείς!»

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση:

«Τα επιχειρήματα είναι με το μέρος μας, το δίκιο είναι με το μέρος μας. Με ενότητα να είστε βέβαιοι ότι θα αποτρέψουμε και αυτό το κατάπτυστο νομοσχέδιο. Τις δύο προηγούμενες μέρες δώσαμε τη μάχη στην επιτροπή της Βουλής. Σε αυτό που δεν είναι αποδεκτό, αναγκάστηκαν να αποδεχτούν προτάσεις βελτίωσης και για τους εργαζόμενους και για την τοπική κοινωνία. Με την ενότητα και του αγώνες μας να είστε βέβαιοι ότι εν συνόλω θα αποτρέψουμε και αυτό το νομοσχέδιο. Καλούς αγώνες και να είστε βέβαιοι ότι εκεί πάνω δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ιδιώτης. Τα κλειδιά δεν θα τα δώσει κανείς.»

dei-bouli-genop

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria