ΓΚΕΤΣΙΟΣ: «ΤΟ RIVER PARTY ΘΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙ» - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ - OlaDeka

ΓΚΕΤΣΙΟΣ: «ΤΟ RIVER PARTY ΘΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙ» – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

«36.000 ευρώ χρωστά στον Δήμο η εταιρία που στέλνει εξώδικα και κάνει bullying»

Το oladeka.com μετέδωσε ζωντανά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νεστορίου κατά το οποίο πέραν των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε και το ζήτημα της διοργάνωσης του River Party μετά από ερώτηση που κατέθεσε ο αρχηγός του συνδυασμού «Γνωρίζουμε-Μπορούμε-Συνεχίζουμε» Δημήτρης Κυριακού.

Ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Πασχάλης Γκέτσιος δήλωσε ότι φέτος το River Party θα «σαραντήσει» (κλείνει 40 χρόνια) και θύμισε ότι η σύμβαση με την εταιρία που διοργάνωνε το φεστιβάλ μέχρι πρότινος έχει λήξει.

Παράλληλα ανέφερε ότι υπάρχουν διαμάχες με την εταιρία η οποία έχει οφειλές 19.000 ευρώ στην Δημοτική Επιχείρηση από το River Party και 17.000 στο Δήμο  από την ενοικίαση του εστιατορίου στο χώρο της εκδήλωσης. Και ενώ θα περιμέναμε να ακούσουμε κάτι για αυτές τις οφειλές, δεχτήκαμε και εξώδικο σημείωσε ο Δήμαρχος. Η εν λόγω εταιρία μέσω δικηγόρου των Αθηνών προσπάθησε να μας κάνει και «bullying»: «Θα σας δείξουμε, θα σας κάνουμε, θα σας πάμε στα δικαστήρια… ήταν τα λόγια τους στο τηλεφώνημα που δέχτηκα» σημείωσε ο Πασχάλης Γκέτσιος, αναφέροντας ότι η απάντηση του ήταν «πληρώστε πρώτα και μετά βλέπουμε».

gketsios

«Εμείς δεν αποκλείουμε κανέναν αρκεί να μην έχει οφειλές στον δήμο» συνέχισε ο Δήμαρχος ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε η δημοτική αρχή όσον αφορά στη διερεύνηση των διαδικαστικών που πρέπει να ακολουθηθούν για την προκήρυξη του διαγωνισμού. Η ίδια η Αποκεντρωμένη Διοίκηση που είναι αρμόδια να μας δώσει το πλαίσιο, δεν το γνώριζε. Τα πράγματα σήμερα με τους όρους και τους κανονισμούς είναι πιο δύσκολα από ποτέ λόγω «τρόικας» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τελικά όμως η λύση βρέθηκε και τη Δευτέρα συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου με μοναδικό θέμα την προκήρυξη του διαγωνισμού για την διοργάνωση του River Party με γνώμονα και κεντρικό όρο συμμετοχής τη μη οφειλή των ενδιαφερομένων στον Δήμο Νεστορίου.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για το River Party αλλά και άλλα θέματα (Αναφορά σε δημοσιεύματα που θέλουν τον TAP υπεύθυνο για τη διακοπή του έργου του φράγματος Νεστορίου, καθώς και τις εξελίξεις που υπάρχουν για το συγκεκριμένο έργο, όπως και μια πρόταση – έκπληξη του Νεστορίτη ομογενή Πολ Άφκος) από το 47:40:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria