Non papers, εξώδικα και παρασκήνιο δημιουργούν ερωτηματικά για το μέλλον του River Party - OlaDeka

Non papers, εξώδικα και παρασκήνιο δημιουργούν ερωτηματικά για το μέλλον του River Party

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ

Πολυσύνθετο και μπλεγμένο μοιάζει να είναι το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί για το επόμενο River Party. Και αυτός ο προσδιορισμός φαίνεται να είναι και το ίδιο το ερωτηματικό: “Επόμενο”!  Θα υπάρξει άραγε επόμενο River Party;

Εντωμεταξύ ο χρόνος κυλά αμείλικτα και για όσους γνωρίζουν, θεωρείται ότι ήδη βρισκόμαστε στο …και τέταρτο.

Από τη μια ο Δήμος Νεστορίου αφήνει στον αέρα διάφορες διαρροές που υποδηλώνουν μια ρευστότητα για το τι θα ισχύσει. Ναι μεν υπήρξαν αποφάσεις που αναφέρονται σε προκήρυξη διαγωνισμού για την εξεύρεση αναδόχου – διοργανωτή, από την άλλη δε, υπάρχουν ακόμη φήμες που θέλουν τον ίδιο τον δήμο, τους φορείς του ακόμη και πρόσωπα που συνδέονται μαζί του και φέρονται να επιθυμούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να διεκδικούν το …τρόπαιο.

Από την άλλη κυκλοφορούν εξώδικα σε ιδιώτες που έχουν συσχετιστεί και φέρονται επαναλαμβάνουμε, να επιθυμούν να κλιμακώσουν την σχέση τους με τη διοργάνωση, αλλά και non papers (ένα από αυτά έχει φτάσει στο desk του oladeka.com) που αναφέρονται σε “σημεία και τέρατα”, συγκλονιστικούς ισχυρισμούς που αλλάζουν την εικόνα για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα στην πολύπαθη και δημοφιλή διοργάνωση με αποτέλεσμα ο αναγνώστης να χάνει το μπούσουλα και κανείς να μην μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι μέλλει γενέσθαι με τα μυστικά του…Αλιάκμονα.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος Νεστορίου έχει αναζητήσει νομική υποστήριξη για παν ενδεχόμενο ακόμη και για εκείνο που θέλει την επιδίωξη σφραγίσματος του River Party με ασφαλιστικά μέτρα από διεκδικητές που παρουσιάζουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία, δεν έχουν τηρηθεί τα προβλεπόμενα.

Σίγουρα έπεται άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια αλλά και αγωνία για τη μεγάλη και ιστορική διοργάνωση…

Το oladeka.com διερευνά προς το παρόν όλα αυτά τα στοιχεία που αναφέρονται σε non papers, τοποθετήσεις και ότι άλλο σχετίζεται με τα …μυστικά του Αλιάκμονα.

Stay tuned

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria