ΤΡΑΓΙΚΟ - ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ 55ΧΡΟΝΟ - OlaDeka

ΤΡΑΓΙΚΟ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ 55ΧΡΟΝΟ

Πηγές της αστυνομίας: Φρικτός ο θάνατος του παρασυρθέντος πεζού. Το σώμα του εγκλωβίστηκε κάτω από το αυτοκίνητο που τον έσερνε για 50 περίπου μέτρα!

Μέχρι και τις 23:30 ο κρατούμενος οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να παρέσυρε τον 55χρονο Ν.Χ (υπάλληλο του ΟΤΕ) τραυματίζοντας τον θανάσιμα, αρνούνταν τα πάντα. Ο συλληφθείς οδηγός με ηλικία λίγο πάνω από τα 40,  σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι νοσηλευτής του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, ισχυρίζεται ότι έπαθε λάστιχο και πως καθώς βγήκε από το αυτοκίνητο του όταν σταμάτησε, είδε με έκπληξη το σώμα του νεκρού άντρα.

Εντωμεταξύ, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο χτύπησε από πίσω τον πεζό και αφού «τον πήρε από κάτω», τον έσυρε για 50 περίπου μέτρα διαλύοντας το σώμα του στην κυριολεξία!

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα άντρες της αστυνομίας, μετέφεραν και πάλι τον οδηγό του τραγικού αυτοκινήτου στα κρατητήρια, αφού προηγουμένως προηγήθηκε αιμοληψία για αλκοτέστ στο νοσοκομείο Καστοριάς όπου συγκεντρώθηκαν και συγγενείς του νεκρού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και φόβος για επεισόδια.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria