Τελιγιορίδου :«Αποτίουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες του 21 - OlaDeka

Τελιγιορίδου :«Αποτίουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες του 21

Μήνυμα της Ολυμπίας Τελιγιορίδου :«Αποτίουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες του 21. Η ευχή και η σκέψη όλων μας είναι να ξαναγυρίσουν οι δυο στρατιωτικοί πίσω στην πατρίδα μας»

Την εθνική μας παλιγγενεσία και την αναγέννηση του Ελληνικού Κράτους στο πλαίσιο της 197ης επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821 τίμησε και εφέτος η χώρα μας, αποτίνοντας φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες του ‘21.

Σε αυτούς που πολέμησαν με το αγωνιστικό και ελεύθερο πνεύμα τους γεμάτο από το χρέος, το ζήλο και την αποφασιστικότητα για τη λευτεριά και το δίκιο της πατρίδας μας.

Στους ήρωες που εξασφάλισαν στις νεότερες γενεές τα δυο υπέρτατα αγαθά, την ανεξαρτησία μας ως έθνος και την ελευθερία μας ως λαό.

Θα πρέπει από τέτοιες επετείους να αντλούμε δύναμη και πίστη. Οι αγώνες των Ελλήνων εκείνα τα χρόνια πρέπει να μας δώσουν δύναμη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι και να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες της σημερινής εποχής.

Η σκέψη σήμερα όλων μας είναι στα παιδιά που μια τέτοια ημέρα διπλής γιορτής, δεν είναι μαζί μας. Έχουμε υψηλό το εθνικό μας φρόνημα και στέλνουμε την θετική μας σκέψη για γρήγορη επάνοδο στην πατρίδα.

Γραφείο τύπου

ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ

Βουλευτής Ν. Καστοριάς – ΣΥ.ΡΙΖ.Α

25η2

25η3

25η4

25η5

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria