ΣΥΛΛΗΨΗ 2 ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ 60 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ - ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΧ - OlaDeka

ΣΥΛΛΗΨΗ 2 ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ 60 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ – ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΧ

Είχαν κρύψει 53 συσκευασίες σε ειδική κρύπτη στο εσωτερικό της καρότσας

Συνελήφθησαν -2- αλλοδαποί για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -60- κιλών και -954- γραμμαρίων, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας

Ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό της καρότσας Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη αλλοδαπού, ιδιοκτήτη του ανωτέρω φορτηγού

Συνελήφθη σήμερα (01-03-2018) το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 24 και 33 χρονών για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε ο 33χρονος με συνοδηγό τον 24χρονο και κατά τον έλεγχο βρέθηκαν εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στο εσωτερικό της καρότσας του οχήματος πενήντα τρεις -53- συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους εξήντα -60- κιλών και εννιακοσίων πενήντα τέσσερα -954- γραμμαρίων.

Ανωτέρω όχημα είναι ιδιοκτησίας 59χρονου υπηκόου Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε επίσης κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-60- κιλά και -954- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο,

-2- κινητά τηλέφωνα και

το χρηματικό ποσό των -105- ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ka

nark-lefta

narkotika-nar

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria