Στρατηγική συνεργασία IKEA-PRAKTIKER στην Καστοριά - OlaDeka

Στρατηγική συνεργασία IKEA-PRAKTIKER στην Καστοριά

ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΠΗΓΗ

Από κοινού κινήθηκαν οι δύο μεγάλες εταιρείες για την απόκτηση οικοπέδου στο οποίο πρόκειται να ανεγερθούν πολυκαταστήματα που στοχεύουν στην αλβανική αγορά. Είναι γνωστό ότι η οικονομική κατάσταση της γείτονος χώρας, παρουσιάζεται ενδιαφέρουσα για ανάλογους ομίλους και γνωστά super markets αλλά και άλλα καταστήματα στην Καστοριά, υποδέχονται καθημερινά πολλούς αλβανούς επισκέπτες που έρχονται στην περιοχή ως καταναλωτές.

Αυτό σίγουρα διερευνήθηκε από τα αρμόδια τμήματα των μεγάλων εταιριών και τα ευρήματα έπεισαν τους υπεύθυνους ανάπτυξης των μεγάλων brands, να κινηθούν επενδυτικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ιστορία έχει ξεκινήσει πριν από μερικούς μήνες και ήδη το IKEA και η PRAKTIKER φέρεται να έχουν αποκτήσει από κοινού μια μεγάλη οικοπεδική «πλάκα» κοντά στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού, λίγο μετά την Ιεροπηγή προς την Κρυσταλλοπηγή. 

Μάλιστα φαίνεται ότι οι διαδικασίες κινούνται με γρήγορους ρυθμούς και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες έχει εξασφαλιστεί και η δημιουργία κόμβου στο σημείο όπου θα δημιουργηθούν οι εμπορικές εγκαταστάσεις.

Πάντως το oladeka.com επικοινώνησε με το IKEA αλλά η απάντηση σε σχετικό ερώτημα ήταν «δεν υπάρχει καμία τέτοια ενημέρωση». Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν επίσημα το επόμενο διάστημα οι συγκεκριμένες πληροφορίες.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria