Στο υπηρεσιακό κινητό των δύο στρατιωτικών εστιάζουν οι Τούρκοι - OlaDeka

Στο υπηρεσιακό κινητό των δύο στρατιωτικών εστιάζουν οι Τούρκοι

Για τις εισαγγελικές αρχές της Τουρκίας το υπηρεσιακό κινητό που είχαν μαζί τους φαίνεται ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον – Ολιγόλεπτη τηλεφωνική συνομιλία με τους γονείς του θα έχουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Ο «συναγερμός» που σήμανε χθες Τρίτη 20 Μαρτίου σχετικά με το αν οι κρατούμενοι στην Αδριανούπολη Έλληνες στρατιωτικοί, θα οδηγούνταν σε Δικαστήριο, φαίνεται πως οφειλόταν στην επίσκεψη που δέχτηκαν από δικαστικό λειτουργό της Τουρκίας.

Όπως αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος, Μανώλης Κωστίδης, ένα από τα κινητά που είχαν μαζί τους, για τους Τούρκους φαίνεται ότι παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο. Πρόκειται για το υπηρεσιακό κινητό που οι Άγγελος Μητρετώδης και ο Δαημήτρης Κούκλατζης είχαν μαζί τους κατά τη διάρκεια της περιπόλου την ημέρα της σύλληψής τους.

Ενώ κατά τη διάρκεια των 20 ημερών της κράτησής τους έχουν διαρρεύσει πληροφορίες ότι τα κινητά έχουν ελεγχθεί και είναι «καθαρά», δεν περιέχουν δηλαδή κάτι επιβαρυντικό για τους δυο στρατιωτικούς, φαίνεται ότι οι Τούρκοι επιμένουν στο ένα από αυτά.

Αξίζει να σημειωθεί πως επετράπη στους δύο στρατιωτικούς να έχουν σήμερα ολιγόλεπτη τηλεφωνική συνομιλία με τις οικογένειές τους.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria