Στο Ευρωκοινοβούλιο με γούνα ο Ηλίας Ψινάκης - OlaDeka

Στο Ευρωκοινοβούλιο με γούνα ο Ηλίας Ψινάκης

Δείτε φωτογραφίες

Για να προωθήσει τα συμφέροντα του δήμου Μαραθώνα

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα… αλλά στις Βρυξέλλες μάλλον κάνει πολύ. Ο δήμαρχος Μαραθώνα που βρίσκεται στις Βρυξέλλες από ότι φαίνεται και στις φωτογραφίες δεν αποχωρίζεται την αγαπημένη του ζεστή γούνα ούτε και όταν πηγαίνει στο Ευρωκοινοβούλιο. Σύμφωνα με το marathonnews o Ηλίας Ψινάκης ξεκίνησε από το αεροπλάνο τις διεργασίες για την σημερινή του παρουσία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αναφορών.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος με τους συνεργάτες του, μοιράστηκαν την ίδια πτήση με τον Έλληνα Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Κωνσταντίνο Παπαδιγενόπουλο, ο οποίος είναι και ο ενάγων στην επιτροπή αναφορών του ευρωκοινοβουλίου που συνεδριάζει αύριο ειδικά για το μέλλον του Μαραθών, κατόπιν παρέμβασης του ευρωβουλευτή Νότη Μαριά και του δημάρχου.

Με την άφιξη του στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών πήγε κατευθείαν στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου εκεί τον περίμενε η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ.

psinakis instagram 21.3.2018

Με την Ευρωβουλευτή και καλή μου φίλη Ελίζα Βόζενμπεργκ, με τους συνεργάτες μας στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.Συνέλεξα πολύτιμες πληροφορίες για την αυριανή μάχη του Μαραθώνα. Οχι του 490 π.Χ αλλά τη σύγχρονη…του 2018!!!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Ηλίας Ψινάκης

ilas evro 21.3.2018

O Ηλίας Ψινάκης με την Ελίζα Βόζενμπεργκ και τους συνεργάτες του

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria