Ο «κακός χαμός» στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς – «Σήκωσε» φωνή ο Πετρόπουλος….τον «έβαλε» στη θέση του ο Ζήσης - OlaDeka

Ο «κακός χαμός» στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς – «Σήκωσε» φωνή ο Πετρόπουλος….τον «έβαλε» στη θέση του ο Ζήσης

Επεισοδιακό ήταν το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, με θέμα την επιχορήγηση της «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ». 

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Δημήτρης Πετρόπουλος άρχισε να αντιδράει σε έντονο ύφος σχετικά με την επιχορήγηση διάφορων κωδικών στην δημοτική επιχείρηση της «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ», άμεση ήταν όμως η αντίδραση του Αντιδήμαρχου Λάζαρου Ζήση, που απευθυνόμενος στον κ.Πετρόπουλο του είπε: «Όταν ψηφίζαμε τα ταξίδια σου, ήταν καλά;».

Την σκυτάλη πήρε και ο δημοτικός σύμβουλος Σάκης Τέρψης που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Τόμου, ο οποίος προσπαθούσε να βάλει τάξη στην συνεδρίαση.

Να θυμίσουμε ότι ο κ.Πετρόπουλος όσο ήταν αντιδήμαρχος δεν αντιδρούσε σε παρόμοια ψηφίσματα και ακούγαμε την φωνή του μόνο στις εισηγήσεις των θεμάτων του. Ο εκνευρισμός του ίσως να οφείλεται ότι τον τελευταίο καιρό ψάχνει απεγνωσμένα στέγη για τις επόμενες εκλογές.

Σαν αντιδήμαρχοι ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΤΕΡΨΗΣ φυσικά δεν αντιδρούσαν σε τίποτα. Σήμερα φάνηκε πως ήταν σε συνεννόηση για την πρόκληση των επεισοδίων τα οποία επέλεξαν να κάνουν την στιγμή που ήταν απών ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ.

Θα περιμένουμε να δούμε αν θα τολμήσουν να υψώσουν φωνή παρουσία ΑΓΓΕΛΗ στο επόμενο Δ.Σ
Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria