Ορεστιάδα: Συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τους γονείς των δύο στρατιωτικών - OlaDeka

Ορεστιάδα: Συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τους γονείς των δύο στρατιωτικών

Σοφία Κούκλατζη: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;»

Στον Έβρο ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμυνας

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης επί 12 ημέρες, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Ο κ.Κουβέλης συζήτησε με τους γονείς την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση πράττει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν το δυνατό συντομότερα τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην χώρα.

«Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε αλλά να ξέρετε ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν στη χώρα. Η διαβεβαίωσή μας είναι δεδομένη πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να ξέρετε ότι το κάνουμε» είπε ο κύριος Κουβέλης με τη μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη να ξεσπάει μπροστά στις κάμερες.

«Αν ήταν το δικό σας παιδί;»

Η Σοφία Κούκλατζη απευθύνθηκε στο Φώτη Κουβέλη την ώρα που οι τηλεοπτικές κάμερες έγραφαν: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;»

VIDEO:

Οι δικηγόροι των δυο στρατιωτικών ενώ είχαν ενημερωθεί ότι αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρξει εξέλιξη με έκπληξη άκουσαν ότι ο φάκελος απέχει πολύ από το να ολοκληρωθεί, καθώς οι Τούρκοι ακόμη… ψάχνουν τα κινητά!

Χωρίς τον φάκελο δεν υπάρχει περίπτωση να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την απαγγελία κατηγοριών και χωρίς κατηγορητήριο δεν υπάρχει περίπτωση να οριστεί και η δίκη. Με τον τρόπο αυτό παρατείνεται η κράτησή τους.

Οι γονείς των δύο στρατιωτικών αγωνιούν αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Φώτη Κουβέλη ήταν ψύχραιμοι.

1303-STRATIOTIKOI-KOUVELIS-1

1303-STRATIOTIKOI-KOUVELIS-2

Φωτογραφίες κατά την έξοδο των γονιών από τη συνάντηση

1303-goneis-stratiotikon-1

1303-goneis-stratiotikon-2

mitretodis

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria