ΝΟΔΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΚΡΕΚΑ - OlaDeka

ΝΟΔΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΚΡΕΚΑ

Επίσκεψη πραγματοποίησε στο Νομό Καστοριάς ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής  κ.  Σκρέκας Κων/νος με την ιδιότητα του ως Περιφερειακός Τομεάρχης Δυτικής Μακεδονίας  συνοδευόμενος από την Βουλευτή  κ. Μαρία Αντωνίου και τον Πρόεδρο και Μελή της ΝΟΔΕ με σκοπό τη διαμόρφωση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας με βάση τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, ο κ. Σκρέκας πραγματοποίησε συνάντηση στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Σεραφείμ και στη συνέχεια συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καστοριάς κ Αγγελή Ανέστη όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Καστοριάς με ιδιαίτερη αναφορά στην περικοπή πόρων του. Ο κ Σκρέκας κατέγραψε τα προβλήματα των παραγωγικών φορέων του Νομού μας σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Καστοριάς.

Η στήριξη του κλάδου της Γούνας, του πρωτογενή Τομέα και του Τουρισμού τέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις καταστροφικές συνέπειες της διακυβέρνησης του τόπου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τη συρρίκνωση της οικονομίας με συνέπεια την φτωχοποίηση των πολιτών.

Η Νέα Δημοκρατία ως δύναμη εγγύησης για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου με παρεμβάσεις και προτάσεις θα συνεχίζει καθημερινά τον αγώνα της για την απομάκρυνση της πιο ανίκανης και καταστροφικής κυβέρνησης ήταν το μήνυμα της συνάντησης του κ. Σκρέκα με τα μέλη της ΝΟΔΕ Καστοριάς όπου κατατέθηκαν τα προβλήματα και οι προτάσεις της ΝΟΔΕ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Νομού.

Η παρουσία του κ. Σκρέκα θα είναι συχνή στο Νομό μας αποδεικνύοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κοντά στον Καστοριανό πολίτη, καταγράφει τα προβλήματα και προτείνει λύσεις διαμορφώνοντας από κοινού το πρόγραμμα μας για το Νομό.

Εκ του γραφείου τύπου

ΣΚΡΕΚΑΣ (2)

ΣΚΡΕΚΑΣ

ΣΚΡΕΚΑΣ3

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria