ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ: «Ο πολίτης δεν μπορεί να αντιληφθεί τα επερχόμενα!» - OlaDeka

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ: «Ο πολίτης δεν μπορεί να αντιληφθεί τα επερχόμενα!»

«Ο πολίτης ακόλουθος των γεγονότων, θεατής των δρώμενων, μέσα σε μια φορτικά πιεστική περιδίνηση προβλημάτων, χωρίς κατ ουσία την δυνατότητα της παρακολούθησης και αξιολόγησης των, καμμία συζήτηση φυσικά για δυνατότητα επίλυσης, δεν μπορεί να αντιληφθεί τα υπάρχοντα και τα επερχόμενα! Το πρόβλημα της καθημερινότητας υπαρκτό και αδιέξοδο δεν αφήνει περιθώρια σκέψης και αντίληψης!
Σε λίγες η περισσότερες μέρες μπορεί να μην έχει και τόση πιθανόν σημασία, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία επαναϋπολογισμού των αντικειμενικών αξιών! Το είχα επισημάνει και παλιότερα και είχα κάνει γνωστό πως στην περιφέρεια του νομού μας, στα δικά μας χωριά που έχουν εγκαταλειφθεί και δυστυχώς η κατάληξη είναι γνωστή και αναπόδραστη, η τιμή ζώνης είναι 450.00 Ευρώ, ανακόλουθη και παντελώς αποξενωμένη από την τρέχουσα αγοραία αξία!

Δεν θέλω να κάνω καμμία πρόβλεψη, εκτίμηση επιβεβαιωμένη εξάλλου όχι κατ ανάγκη έξυπνη εκτίμηση, για το ενδεχόμενο της διατήρησης ή μη της αξίας αυτής, θέλω όμως να καταδείξω πως αν υπάρχει μια αξία στα ακίνητα του χωριού μου και των χωριών μας αυτή είναι η προσωπική συναισθηματική αξία της μνήμης και του σεβασμού!

Σε όλους που μόχθησαν και έχτισαν! Στους δικούς μας ανθρώπους! Όμως πέρα απ την συναισθηματική προσέγγιση υπάρχει και η καθαρά οικονομική και προς αυτή την κατεύθυνση θεωρώ πως θά πρεπε για νάμαστε σε κατάσταση εγρήγορσης.

Φυσικά τα ίδια ισχύουν και για τις πόλεις μας!!!»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria