Ναούμ Δίτσιος – Δημοπρασίες 2018: « Η Ποιότητα Κερδίζει Την Τιμή» - OlaDeka

Ναούμ Δίτσιος – Δημοπρασίες 2018: « Η Ποιότητα Κερδίζει Την Τιμή»

Στις  δημοπρασίες που λαμβάνουν χώρα  στο  διάστημα  της  δημοπρατικής σεζόν και  τις  κινήσεις των Ελλήνων  γουνοποιών

Όσον αφορά στην προμήθεια δερμάτων αναφέρθηκε μέσα από τη ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ  ο γουνοποιός, κ. Ναούμ Δίτσιος.

Το ελληνικό στοιχείο ήταν  πολύ δραστήριο

Οι τιμές στις  δημοπρασίες, όπως ενημέρωσε ο γνωστός επιχειρηματίας, ξεκινώντας από τη NAFA, κυμάνθηκαν στα επίπεδα που αναμέναμε  και με τις προηγούμενες  δημοπρασίες όπως στην Κοπεγχάγη. Υπήρχε, τόνισε ο κ. Δίτσιος, πολύ μεγάλη προσφορά και σε διαφορετικές ποιότητες και χρώματα και μεγάλη γκάμα προϊόντων. Tα πράγματα πήγαν πολύ καλά, με το ελληνικό στοιχείο να είναι επιλεκτικό στις  αγορές, ενώ οι κινέζοι αποδείχθηκαν πιο δραστήριοι.

Αναφορικά τώρα με τη δημοπρασία της SAGA FURS στη Φινλανδία, οι τιμές ήταν περίπου σταθερές, με διαφορές του ενός δολαρίου. «Η κατάσταση ήταν σταθερή, πουληθήκαν σχεδόν όλα τα εμπορεύματα και εκεί. Οι mutation αλεπούδες στα διάφορα χρώματα, που είναι για γιακάδες αλλά και για διάφορα είδη γκαρνταρόμπας, πήγαν πάρα πολύ καλά, υπήρξε όμως πτώση στις υπόλοιπες αλεπούδες της τάξης του 10% σε σχέση με τον Δεκέμβριο. Οι αγοραστές ήταν πάρα πολλοί. Τώρα για τη Δανία, πιστεύουμε ότι θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα».

Ο κύκλος  πάντως των δημοπρασιών που άνοιξε Η NAFA θα κλείσει με την Κοπεγχάγη, όπου και εκεί σύμφωνα με τον επιχειρηματία οι τιμές θα κινηθούν στα ίδια  πλαίσια με τις δυο προηγούμενες  δημοπρασίες.

« Οι Έλληνες στις παραπάνω δημοπρασίες  ήταν προσεκτικοί αγοραστές. Αυτή την ώρα πρέπει να δούμε πως πηγαίνει η αγορά και να την ακολουθήσουμε, γιατί βλέπουμε ότι στο παλτό μετράει η καλή ποιότητα και καλή τιμή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε η ποιότητα κερδίζει την τιμή», κατέληξε ο κ Δίτσιος .

Εν κατακλείδι  οι δημοπρασίες  ξεκίνησαν της  μεν NAFA 26 Φεβρουαρίου και τελείωσε 5 Μαρτίου, της  δε SAGA 8 έως 13 Μαρτίου και τέλος της Κοπεγχάγης λαμβάνει χώρα 17 με 23 Μαρτίου.

Πάντως από την Ασία και την Ευρώπη μέχρι τη Β. Αμερική η γούνα γίνεται ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης και ανάκαμψης των τοπικών κοινωνιών. Γίνεται το «μαγικό» ρούχο που βοηθάει τους επαγγελματίες να πραγματοποιήσουν το δικό τους επιχειρηματικό όνειρο, αλλά και τους επισκέπτες να γίνουν οι πρωταγωνιστές ενός παραμυθιού που τους αγκαλιάζει με στιλ και ζεστασιά

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria