ΕΠΣ Καστοριάς: Πότε θα γίνει ο τελικός το κυπέλλου – Όμιλοι και πρόγραμμα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας 2017 – 2018 - OlaDeka

ΕΠΣ Καστοριάς: Πότε θα γίνει ο τελικός το κυπέλλου – Όμιλοι και πρόγραμμα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας 2017 – 2018

Εκδόθηκε πριν λίγες μέρες και δημοσιεύτηκε στο επίσημο site της ΕΠΟ, η προκήρυξη για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας για τη σεζόν 2017/2018.

Σ’ αυτό θα συμμετέχουν και φέτος οι ομάδες που θα κατακτήσουν το τρόπαιο στις οικείες Ενώσεις, οι οποίες οφείλουν να δηλώσουν τον κάτοχο μέχρι τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2018, ενώ να θυμίσουμε πως όσον αφορά την ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΟΜΌΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ και ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ εχουν προκριθεί στον τελικό που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 Μαρτίου στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ώρα 15:00.

Οι ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της 1ης φάσης (Κύπελλα Ενώσεων) διαχωρίζονται σε οκτώ (8) Ομίλους με γεωγραφικά, κατά προτεραιότητα, κριτήρια για οικονομικούς λόγους ως εξής:

1ος Όμιλος Ε.Π.Σ.: Δράμας, Έβρου, Θράκης, Καβάλας, Ξάνθης, Σερρών.

2ος Όμιλος Ε.Π.Σ.: Ημαθίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Μακεδονίας, Πέλλας, Πιερίας, Φλώρινας, Χαλκιδικής.

3ος Όμιλος Ε.Π.Σ.: Αιτ/νίας, Άρτας, Γρεβενών, Ηπείρου, Θεσπρωτίας, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Κέρκυρας, Πρέβεζας – Λευκάδας.

4ος ‘Όμιλος Ε.Π.Σ.: Ευρυτανίας, Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

5ος Όμιλος Ε.Π.Σ.: Αρκαδίας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφ/νίας – Ιθάκης, Λακωνίας, Μεσσηνίας.

6ος Όμιλος Ε.Π.Σ.: Αθηνών, Βοιωτίας, Δυτικής Αττικής, Δωδ/νήσου, Κορινθίας, Πειραιώς.

7ος Όμιλος Ε.Π.Σ.: Ανατολικής Αττικής, Αργολίδας, Εύβοιας, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου, Χίου.

8ος Όμιλος Ε.Π.Σ.: Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων.

Κάθε Όμιλος θα αναδείξει τον νικητή του, μετά από τις τρεις (3) πρώτες αγωνιστικές. Οι αγώνες στους Ομίλους της διοργάνωσης μέχρι τους προημιτελικούς θα γίνουν με το σύστημα μονών αγώνων αποκλεισμού, μετά από κλήρωση, κατά την οποία, η ομάδα που κληρώνεται πρώτη θα είναι γηπεδούχος. Οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί αγώνες, που θα διεξαχθούν την 4η και 5η αγωνιστική, μεταξύ των νικητών των Ομίλων, θα γίνουν με το σύστημα μονών αγώνων αποκλεισμού, μετά από κλήρωση και σε ουδέτερα γήπεδα.

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων, περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθούν σε πέντε (5) αγωνιστικές, ως ακολούθως:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 11-04-2018

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 25-04-2018

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 09-05-2018

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 23-05-2018

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 30-05-2018

Ο Τελικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 09 Ιουνίου 2018 σε γήπεδο που θα οριστεί από την Επιτροπή.

Η νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης προβιβάζεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2018/2019, εφόσον δεν είναι Πρωταθλήτρια της ανώτερης κατηγορίας της οικείας ΕΠΣ. Αν είναι Πρωταθλήτρια, τότε στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία προβιβάζεται η φιναλίστ της διοργάνωσης, εφόσον και αυτή δεν είναι Πρωταθλήτρια της ανώτερης κατηγορίας της οικείας ΕΠΣ. Εάν στο Τελικό συμμετέχει ένα Σωματείο Γ΄ Εθνικής και ένα Σωματείο από την ανώτερη κατηγορία της οικείας ΕΠΣ, προβιβάζεται η φιναλίστ της διοργάνωσης, εφόσον δεν είναι Πρωταθλήτρια της ανώτερης κατηγορίας της οικείας ΕΠΣ. Σε κάθε άλλη περίπτωση η ειδική αυτή διάκριση της διοργάνωσης δεν ισχύει, ούτε μεταφέρεται σε άλλη ομάδα, πλην των δύο (2) φιναλίστ. Σωματείο Γ΄ Εθνικής που υποβιβάζεται και το οποίο αναδείχθηκε Κυπελλούχο δεν παραμένει στην Κατηγορία.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria