ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ NAFA - Τα Short Nap White Mink κινήθηκαν ελαφρώς αυξητικά - OlaDeka

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ NAFA – Τα Short Nap White Mink κινήθηκαν ελαφρώς αυξητικά

ΤΟ TOP LOT LYNX CAT ΠΗΡΕ Η NEVRIS (ΚΑΛΤΣΙΑΔΗΣ) ΜΕ $2,400.00

Σε μια αίθουσα που ήταν πολύ δραστήρια και γεμάτη όλη τη διάρκεια της ημέρας,  τόσο στα αρσενικά όσο και στα θηλυκά White και Pearl mink, σημειώθηκαν υψηλές πωλήσεις. Οι τιμές ήταν σταθερές στα περισσότερα κανονικά προϊόντα. Ωστόσο, τα short nap White mink κινήθηκαν ελαφρώς αυξητικά σε σχέση με τα πρόσφατα επίπεδα.

Ο μεγαλύτερος αγοραστής χθες (Ιη Μαρτίου) ήταν το Χονγκ Κονγκ/Κίνα  με την Κορέα, και πάλι, να υποστηρίζει έντονα τις καλύτερες ποιότητες.

Τα Lynx Cats πουλήθηκαν κατά 75% των νεοεισερχόμενων δερμάτων με καλύτερες ποιότητες και χρώματα, επιτυγχάνοντας ισχυρές προόδους τιμών πέραν του 2017. Ο μέσος όρος για τα Western Lynx Cats  ήταν 378,99 δολάρια με κορυφαία τιμή αυτή των 2.400,00 δολαρίων.

Η πώληση των βιζόν συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 2 Μαρτίου με την περίφημη συλλογή της NAFA, Mahogany mink, fox και Can / Am Sable.

White-Male-MELE1880_2247

 

TOP LOTS

Η κορυφαία παρτίδα των αρσενικών White Mink αγοράστηκε από την Hurwitz Exports, Ltd, για το MELE 1880 της Napoli της Ιταλίας. Παραγωγή της Sandy Bay M.R. για $ 240.00

Η κορυφαία παρτίδα των θηλυκών White Mink αγοράστηκε από τον Τρύφωνα Δίτσιο, DTS AE για την EUROPA FURS, του Καζακστάν. Παραγωγή της Sandy Bay M.R. για $ 230.00

Η κορυφαία παρτίδα Lynx Cat αγοράστηκε από τον Γιάννη Καλτσιάδη για την Nevris Furs της Καστοριάς για $ 2,400.00

2- 3 4  5

White-Female-EUROPA-FURS_7650

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria