ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ - LIVE GALA SHOW ΑΠΟ ΤΗΝ FEA ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΓ ΜΕ OB VAN - OlaDeka

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ – LIVE GALA SHOW ΑΠΟ ΤΗΝ FEA ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΓ ΜΕ OB VAN

Και οι εχθροί της Καστοριάς και της γούνας τρελαίνονται

Με μια σημαντική καινοτομία ξεκινά η FEA 2018. Για πρώτη φορά,  θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε  την επίδειξη μόδας της FEA 2018 ζωντανά. Θα μεταδοθεί σε υψηλή ανάλυση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα την ίδια βραδιά.

Μείνετε συντονισμένοι, σε επόμενο Δ/Τ θα δοθεί η ηλετκρονική διεύθυνση της ζωντανής μετάδοσης…

Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών

Δ/Τ

σ.σ. Την ίδια ώρα που λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση έχουν ενεργοποιηθεί εμφυλιακά ένστικτα (τυχαία;), την ίδια ώρα που διάφοροι άσχετοι με την Καστοριά και τη γούνα μισθοφόροι διακινούν ηλίθια κείμενα που μόνο τους ίδιους και του εντολείς τους εκθέτουν, την ίδια ώρα που η γουνοποιία και ακόμη περισσότερο η Ελληνική γουνοποιία δέχεται πιέσεις πανταχόθεν κάποιοι επιμένουν να δημιουργούν την εντύπωση πως οι σύνδεσμοι είναι ιδιωτικά μαγαζιά με νοοτροπία κερκίδας, την ίδια ώρα που η καταστροφική εσωστρέφεια κάνει πάρτι στην κατακαημένη περιοχή μας και οι διάβολοι χορεύουν, την ίδια αυτή ώρα, κάποιοι συμπατριώτες μας δίνουν ψυχή, λεφτά και δύναμη για να κάνουν τα αυτονόητα: Να προβάλλουν την Καστοριανή και Σιατιστινή γούνα με τον καλύτερο τρόπο. Η Καστοριά δεν έχει ανάγκη να μάθει τι σημαίνει γούνα. Η Καστοριά πρέπει να κάνει τα πάντα για να μάθει ο υπόλοιπος κόσμος τι σημαίνει Ελληνική γούνα. Αυτός ο κόσμος που αποτελεί δυνητικό αγοραστικό κοινό πρέπει να μάθει, να δει και να αποκομίσει την καλύτερη γνώμη για αυτήν. Και εκτός των άλλων, σήμερα ο ΣΕΓ όντως κάνει ένα σημαντικό βήμα τόσο σε επίπεδο συμβολισμού όσο και ουσίας:

Σήμερα ανακοινώνει την Live μετάδοση του GALA Fashion Show της FEA με OB VAN εξωτερικών μεταδόσεων σε όλο τον κόσμο, με τεχνική αρτιότητα που για πρώτη φορά προσεγγίζει η Ελληνική γουνοποιία και συνάδει με όλες τις αντίστοιχες επαγγελματικές καλύψεις των μεγάλων διεθνών οίκων μόδας. Αυτό από μόνο του, μοιάζει με ηρωική προσπάθεια αναλογιζόμενοι το διεθνές ζοφερό περιβάλλον και τώρα και τις ανοίκειες και προβοκατόρικες επιθέσεις αδίστακτων υποτακτικών που ούτε έχουν, ούτε και θα αποκτήσουν ποτέ σχέση με τον κλάδο και τον τόπο μας.

Όποιος λοιπόν, πονάει και αγαπάει τη γούνα, την Καστοριά και την ευρύτερη πατρίδα της γούνας, το μόνο που έχει να κάνει είναι να ευχηθεί καλή τύχη στους Έλληνες γουνοποιούς και τίποτα άλλο. Τουλάχιστον έτσι, θα…θόλωναν λίγο τα νερά και δεν θα ξεμπροστιάζονταν τόσο οικτρά και γελοία!

Πέτρος Σμιξιώτης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria