Απομονωμένος στις φυλακές ο πρώην αστυνομικός που δολοφόνησε τον ταξιτζή στην Καστοριά - Άγνωστο παραμένει το κίνητρο του εγκλήματος - OlaDeka

Απομονωμένος στις φυλακές ο πρώην αστυνομικός που δολοφόνησε τον ταξιτζή στην Καστοριά – Άγνωστο παραμένει το κίνητρο του εγκλήματος

Δις ισόβια η ποινή του

Απομονωμένος στις φυλακές Γρεβενών κρατείται ο πρώην αστυνομικός που δολοφόνησε τον ταξιτζή στην Καστοριά. Η ποινή βαριά, δις ισόβια. Όμως οι συγγενείς βασανίζονται για τα αληθινά κίνητρα του δράστη.

Πένθος, θρήνος και  βουβή οργή πνίγουν την αδερφή του 52χρονου Κοσμά Τζέλιου, του επαγγελματία ταξιτζή που έχασε τη ζωή του πριν ένα χρόνο στην Καστοριά από το όπλο   32χρονου ειδικού φρουρού.

«Νομίζω ακόμα ότι ο Κοσμάς θα ξεπροβάλλει από κάπου από την πιάτσα. Η μάνα 82 ετών ακόμα τον περιμένει, η γυναίκα του, τα παιδιά του… αυτός σκότωσε μια φορά τον Κοσμά,  τώρα αυτός  να ζήσει δυο φορές και τις δυο στη φυλακή».

Δις ισόβια είναι η ποινή που επέβαλε το μικτό Ορκωτό Κοζάνης στον  ειδικό φρουρό.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στο παρελθόν στην Αθήνα και είχε πρωταγωνιστήσει στην αιματηρή  σύλληψη του Μαζιώτη.  Το βράδυ του φόνου εμφανίστηκε ως πελάτης, ζήτησε να πάει σε απόμακρο χωράφι στην περιοχή Λεύκης Καστοριάς και εκεί πυροβόλησε 4 φορές με το 45αρι  όπλο του τον ταξιτζή.

Στο δικαστήριο ψυχρός περιέγραψε με λεπτομέρειες συμμετοχή στην υπόθεση Μαζιώτη αλλά για τον φόνο είπε ότι δεν θυμάται τι έγινε, θόλωσε.

Ποτέ δεν ξεκαθάρισε τους ακριβείς λόγους της πράξης του και το τι είδους σχέση  είχαν οι δυο άνδρες.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος κρατείται απομονωμένος στις φυλακές Γρεβενών, χωρίς να αποκαλύπτει σε κανέναν τα ένοχα μυστικά εκείνης της νύχτας…

Δείτε ΕΔΩ video

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria