TheOneMilano - 10.980 επισκέπτες από τους οποίους οι 7.038 Κινέζοι - OlaDeka

TheOneMilano – 10.980 επισκέπτες από τους οποίους οι 7.038 Κινέζοι

Απολογισμός από την γενική διευθύντρια του TheOneMilano

Η τρίτη έκδοση του TheOneMilano ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνουν οι διοργανωτές, με 10.980 επισκέπτες, εκ των οποίων πάνω από το 60% ξένοι. Συνολικά, στην πραγματικότητα, οι ξένοι αγοραστές που συμμετείχαν στην έκθεση ήταν 7.038, εκ των οποίων 1.211 προέρχονταν μόνο από την Κίνα, και κατ’ ακολουθεία από τη Ρωσία και την Ουκρανία.

“Ήταν μια έκδοση που ήθελε να επικεντρωθεί στη λέξη One, η οποία περιέχεται στο brand μας και η οποία ταυτόχρονα εκφράζει τη μοναδικότητα του γεγονότος μας, τη μοναδικότητα του haut-à-porter”, δήλωσε στην PambiancoTv η Elena Salvaneschi , γενικός διευθυντής του TheOne Milano. “Ο κλάδος εξακολουθεί να παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες για τις ιταλικές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Πρόκειται για πρόβλημα τοποθέτησης στην αγορά, των επικοινωνιακών και επιχειρηματικών δεξιοτήτων και της γνώσης του τρόπου με τον οποίο θα καταστούν ανταγωνιστικές. Δεν είναι εύκολο, απαιτούμε συχνά επενδύσεις σε υποδομές και οικονομικές δράσεις, τις οποίες οι επιχειρήσεις μας συχνά δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν μόνοι τους “.

Υπό αυτή την έννοια, η έκθεση αποτελεί συγκέντρωση των κυριότερων προσωπικοτήτων του κλάδου, προσελκύοντας 342 brands που παρουσιάζονται από 269 εταιρείες, εκ των οποίων σχεδόν 45% ξένοι, εκ των οποίων ξεχωρίζουν το Show Council Showroom, Campomaggi, Caterina Lucchi, Rindi, Manzoni 24, Fureco.

Μεταξύ των καινοτομιών του τρέχοντος έτους, προστίθενται οι νέοι εκθεσιακοί χώροι, ή  η TheOneIdentity, αφιερωμένη στα διακριτικά της σύγχρονης πολυτέλειας και στα labels έρευνας και πειραματισμού, το TheOneShowroom, αφιερωμένο στους εκθεσιακούς χώρους και το TheOneOriginal, όπου η βιομηχανική πραγματικότητα του κλωστοϋφαντουργικού τομέα βρίσκεται στο σπίτι της. Μεταξύ άλλων, τα αφιερώματα στα νέα σχολικά ταλέντα (IED Milan και της Ακαδημίας Μόδας και μόδας της Ρώμης) και στον τομέα των τάσεων (trends). Το τελευταίο, ειδικότερα, επιμελήθηκε από την ιταλική μόδα και σχεδιαστική ακαδημία της Ifda. “Οι καινοτομίες αυτής της TheOneMilano δημιουργήθηκαν από την ακαδημία μας Ifda και είναι βασικά τρεις πίνακες με τάσεις που σχετίζονται με το A / I 2018-19 και συγκεκριμένα με τον κόσμο της γούνας δημιουργούνται από τους ηγέτες της ομάδας που είναι επαγγελματίες στον τομέα, τους καθηγητές μας , σε συνεργασία με μια σειρά επιλεγμένων φοιτητών “.

Ιταλικό ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από την PambiancoTv:

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria