Φαήλος Κρανιδιώτης: Η Τουρκία προσάρτησε τα Ίμια και η Αθήνα παίζει… χαρτοπόλεμο - OlaDeka

Φαήλος Κρανιδιώτης: Η Τουρκία προσάρτησε τα Ίμια και η Αθήνα παίζει… χαρτοπόλεμο

Με μια σκληρή ανακοίνωση τοποθετείται η Νέα Δεξιά στις εξελίξεις γύρω από τα Ίμια, μιλώντας για «προσάρτηση εθνικών εδαφών από πλευράς της Τουρκίας με την Αθήνα να στέλνει παλιόχαρτα (διαβήματα). Ενώ, καλεί την κυβέρνηση να αντιδράσει άμεσα και δυναμικά πριν η Τουρκία παγιώσει τον επεκτατισμό της.

Αναλυτικά, η δήλωση του Πρόεδρου της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, με αφορμή την τουρκική επιθετικότητα γύρω από τα Ίμια, είναι η εξής:

«Η Τουρκία προσάρτησε με εχθρικές πράξεις εθνικό έδαφος, τα Ίμια. Το ΥΠΕΞ της δήλωσε πως τα Ίμια της ανήκουν, οι Ένοπλες Δυνάμεις της απαγορεύουν την προσέγγιση σε ελληνικά σκάφη, ο Καμμένος πετάει τα στεφάνια σαν φρίσμπυ από μίλια μακριά, ενώ τουρκική ακταιωρός παραλίγο να βυθίσει με δόλο περιπολικό του Λιμενικού μας. Αν αυτά δεν είναι προσάρτηση, εχθρικές πράξεις κυριαρχίας και θερμό επεισόδιο με υπαιτιότητα του Τούρκου εισβολέα, τότε τι είναι;

»Η εθνική κυριαρχία παραβιάστηκε και οι αρμόδιοι της κυβέρνησης κοιτάνε ή στέλνουν παλιόχαρτα. Η κυβέρνηση έχει την ψευδαίσθηση όλων των εξουσιαστών, πως θα μείνει στην εξουσία για πάντα. Εάν δεν αντιδράσουν άμεσα και δυναμικά και επιτρέψουν την παγίωση των τουρκικών τετελεσμένων, τότε καλά θα κάνουν να διαβάσουν το Σύνταγμα και στον Ποινικό Κώδικα το κεφάλαιο περί προδοσίας. Εάν θέλουν από ένα πεύκο στο Γουδί, ας συνεχίσουν, όπως και στο Σκοπιανό, να εκπέμπουν το μήνυμα της περιδεούς υποχώρησης και να θεωρούν τον λαό «όχλο», νομίζοντας πως οι Έλληνες λόγω κρίσης θα καταπιούν την προσάρτηση εθνικού εδάφους από τους Τούρκους ισλαμοφασίστες.

»Η τιμωρία τους θα είναι συντεταγμένη και ήδη συντάσσουν μόνοι τους το κατηγορητήριο τους υπό την σκιά του Πλαστήρα, του Γονατά και του Χατζηκυριάκου…».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria